James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

-Işte bugun bahsedeceğim kulaklık. Bu kulaklık hakkında internette cok fazla yorum gordum birileri kulaklığı ovuyor birileri kotuluyor bende emin olmak icin satın aldım ve en guvenilir kaynak olarak gorduğum (kendim icin) kendimden bir yorum.
-Oncelikle kulaklık hakkında konuşmadan once marka hakkında konuşmak istiyorum 'James Donkey' oncelikle bu markanın en buyuk sorunlarından biri cok fazla kişiye reklam vermesi boyle olduğu zaman insanlar kulaklık guzel bile olsa reklam aldıkları icin insanların guzel dediğini duşunuyor. Bu sorun cozulmez ise boyle olmaya devam edecek sizin bunun onune gecmeniz icin sağlam bir araştırma yapmanız sizin icin daha sağlıklı olacaktır.
-Şimdi kulaklığa gelelim; kulaklığın fiyatı 150-200 arası değişiyor indirim yakalarsanız 169TL'ye ince hesapdan alabilirsiniz. Gercekten bulunduğumuz duruma bakarsak iyi bir fiyat-performans urunu olduğunu soyleyebilirim.
-Kulaklık sanal 7.1 ozelliğine sahip ve bunu size hissettiriyor ses kalitesi bir F/P urunu icin gercekten harika. Mikrofona gelecek olursak duzgun ve net bir kaliteye sahip.
-Kulaklığın dış gorunumu sade bir yapıya sahip eğer kucuk bir kafanız varsa bu kulaklığı onermiyorum cunku kulaklık buyuk benim gibi kafanız ortalama veya buyuk ise cok rahat edersiniz.
-Kulaklık uzun sure kafanızda kalsa bile rahatsız etmiyor. Otomatik bir kafa bandı oluğu icin kendinize ozel ayarı aramanıza gerek yok.
-Ayrıca kulaklığın kendine ozel bir driver e sahip ince hesap sitesinden ulaşabilirsiniz.
-Şimdiye kadar soylediklerim iyi yonleriydi şimdi kotu yonlerine bir bakalım;
-Internette gorduğum yorumlarda dip ses sorunları yaşayanlar olmuş bunu cozumu cok basit ama ondan once dip ses hakkında konuşmak istiyorum.
Gercekten dip ses fark edilmeyecek kadar az bana kalırsa bu buyuk bir eksi değil ayrıca bu dip sesi gecirmeninde bir yolu var.
Tek yapmanız gereken kulaklığın sol arka tarafında bulunan ses ayarlamak icin konulan tekeri en yuksek ses seviyesine alıp oradan sonra bir tık duşurmek sadece en sonda olmaması gerek. Ardından dip ses duzelecektir kulaklıktaki ses tekerine bu ayarı yaptıktan sonra bir daha ellemeyin. Bilgisayardan sesi acıp kapatabilirsiniz en sona alsanızda en duşuğe alsanızda bir dip ses olmayacaktır.
-Bir diğer kotu yanı ise bilgisayardan sesi 0'a aldıktan sonra sesi tekrar yukselttiğinizde 0.1 saniye gibi bir sure cızırtı oluyor ve bir daha olmuyor. Zaten sıklıkla sesi 0'a almadığınızı duşunursek bu da bir eksik yon sayılmayabilir ama belirtmem gerek.
-Ayrıca kulaklığın kablosu kıvrılmaya yatgın.
Ve sonuc alın gecin.
Gercekten piyasada bu fiyata alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biri normalde cok fazla kotu geri donuş aldığım ve bizzat kullanmadığım icin onermediğim bir kulaklıktı ama bizzat denedim ve 200TL kulaklık onerileri adlı konu başlıklarına gidip bu kulaklığı yapıştıracağım.
Ayrıca belirtmek istediğim ve gercekten canımı sıkan bir konu daha var. Şunu anlayın insanların buyuk paraları yok oraya 200TL kulaklık onerisi yazıyor ise 200TL butcesi var demektir lutfen ustune bunu koy bunu al, şu kadar daha biriktir şunu al gibi soylemlerde bulunmayın. Ben uzun sure anne ve babamın yanında yaşadım ve bunu ne demek olduğunu cok iyi biliyorum.
Benim yazımı okuduğunuz icin teşekkur ederim.