Selam! Bugun sizlere kullandığım bazı ekipmanlar hakkında bilgi vereceğim ve kendi goruş-incelemelerimi dile getireceğim.

Oncelikle Hadron ile başlayayım.

Fare icin : Hadron G61 Renkli Işıklı Oyuncu Mouse Fiyatları ve Ozellikleri

Klavye icin : HADRON Oyuncu Klavye Mekanik Gaming Hisli Işıklı Hd-828 | Trendyol

Kulaklık icin : RAMPAGE SN-R1 OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK- (KIRMIZI/SİYAH) fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Aldığım ilk haftada farenin sol tık basınca tuşun orada kalıp takıldığını gordum. Bu kadar kaliteli urun yapmaları ayrı guzel (!)
Babama yapması icin verdiğim farenin omru biraz daha tukendikten sonra kullanmaya devam ettim. Sistemde cok fazla dosya silip bir şeyler indirdiğimden
format atma gereği duydum ve her zamanki gibi bildiğim şekilde format atmaya başladım dışarı cıkıp geldiğimde farenin aynı marka Hadron klavye ile beraber
kilitlenip uzun uzun uğraştırdı sağ olsun (yok diğer usb girişine tak yok bu usb girişine tak , diğer eski fare klavyeleri dene vs. zar zor cıkmıştım olaydan)

Kablosundaki sıkıntılar yuzunden oyun ortası donmalar vs. yaşıyordum. Fareye doğru gelen kabloyu bir kez sıkıca tutmadan bu donma duzelmiyordu ki
oyunumda takımdan dakikada yuzlerce kufur ve hakaret yiyordum. Oyundan soğuttu resmen sadece bir fare. Alalı 1 sene oldu tabii şimdi duzgunce calışıyor.
Hayret etsekte bazen mucizeler olabiliyor!

Hadron marka klavye aynı şekilde kilitleniyordu ve kullanılmıyordu arada. Oynadığım oyunlarda pek kotu bir yanını gormedim kilitlenmesi dışında.

Rampage marka kulaklığa gelirsek genel olarak sorunları şunlar; sesin arada gitmemesi veya sesin cızırtılı vs. olması veya normalde calışan usb portlarına takınca
bilgisayarın gormemesi-calışmaması. Kısaca verdiğim paralar boşa gitmiş. Cahillik işte...

Tabii sizde aynı duruma duşmeyin diye alınmaması gereken bazı markaları listeledim;

1.Izoly
2.Turbox
3.Rampage (duşuk butceler)
4.Everest
5.Genius
6.Gamepower
7.Gametech
8.Frisby
9.Gamemax
10.Rush
11.Hadron
12.Hi-Level (her urunu değil bence)