Yaklaşık 1 aydır Trust GXT 890 Cada klavyesini kullanıyorum. Hem artılarından hem eksilerinden bahsedeceğim. Almayı duşunenlere de bi rehber olur.

Artıları;

1) Klavye denildiği gibi mekanik ve bu fiyata boyle kaliteli bi mekanik klavye bulmak cidden zor iş.

2) Tasarımı cok guzel tuşların yuksek durması onundeki trust gxt amblemi ve koşelerindeki gri şeritle cok guzel gozukuyor klavye.

3) Tuşların geri tepkimesi ve bastığında verdiği his guzel.

4) RGB aydınlatmasına gelecek olursak, bundan once Razer Cynosa Chroma kullandığım icin cok fazla renk seceneği var diyemem ama memnun edecek seviyede fazla. Ozellikle her tuşa renk atayabilme olayı guzel. Ayrıca FN+END tuşuna basarak bir cok renk moduna geciş yapabiliyorsunuz bu da guzel bi olay.

5) 1 Aydır kullanıyorum ve tuşlarda herhangi bir sorun yok. Tuşların uzerindeki yazılarda da silinme yok.

6) Klavye cidden ağır ve bu hoşuma gidiyor. Belki artı bi ozellik değil sizin icin ama eklemek istedim.

Eksileri;

1) Tamam RGB renk secenekleri fazla ama ışıklandırma biraz zayıf geldi gozume. Yine de yeterli seviyede kotu değil ama ben daha once Razer Cynosa Chrome kullandığım icin bana az gibi geliyor olabilir.

2) Koşeleri biraz keskin. Bi kere elimi kesmişliğim var. Yani o kadar ciddi birşey değil tabi ki kanamadı bile cizildi sadece.

3) Enter ve Shift tuşları biraz kucuk ilk aldığımda garip gelmişti.

Sonuc olarak bu fiyata alınabilecek en guzel mekanik klavyelerden biri. Cidden kaliteli ve guzel bi urun almayı duşunenler alabilir.