Merhaba, sipariş vermiş olduğum klavyem sonunda geldi. Klavyeye alışık olmadığım icin yazıyı pek hızlı yazamasam da zamanla alışacağım.

Fiyat: 271₺

Oncelikle urun kargo firmasından dolayı cok sıkı paketlenmişti. Zırh gibi bildiğiniz. O yuzden bir puruz cıkmadı. Urunu actığımda Razer klavyelerden alışık olduğumuz tuş acıklığı karşılıyor. Actığımızda ise bir klayve kutusundan beklenebilecek şeyler cıkıyor. Klavyenin kendisi, bir kılavuz, kucuk bir kitapcık ve Trust cıkartması. Klavyeyi cıkardıktan sonra ilk işim bilgisayarıma bağlamak oldu. Hemen programını da indirdim. Şimdi klavyeyi test edip biraz zaman gecirdim. Artı ve eksi yonlerini sıralayacağım.

*Artılar*
-Her tuşun kendi aydınlatması var ki bu harika bir şey. Ben cok fazla kurcalama gereği duymasam da RGB manyakları icin cok guzel olmuş.
- Her tuşun aydınlatması olduğu gibi uygulamada bir suru mod var. Ara yuzu cok eleştirenler gordum ancak renk secme dışında cok da zor olduğunu duşunmuyorum.
- Fabrika basım Turkce harflerin de olması cok guzel olmuş. Hem ışık zevkini bozmuyor hem de guzel bir goruntu sağlıyor.
- Kırmızı Switch olayı bambaşka. Onceden mavisini kullanmış biri olarak bu geciş muazzam oldu. Sesi harika ve geceleri sert basmazsanız oldukca sessiz. Oetemu Switch kullanıldığını da belirteyim.

*Eksiler*
- Klavyenin alt kısmında bir Trust logosu bulunmakta. Ancak bu hicbir şekilde kapatılamıyor ve ayarlanamıyor. Haliyle renk uyumsuzluğu olabilirken bazılarını rahatsız edebilir.
- Kucuk enter ve Shift barındırıyor. Ben eski klavyemde de kucuk enter kullandığımdan sorun etmedim ancak Shift tuşunun kucuk olması biraz garip geldi.
- Kutudan tuşları cıkarabileceğiniz bir aparat bulunmuyor. Bu olmasa da olur ancak isteyenler icin hayal kırıklığı olabilir.

Evet, genel olarak klavye hakkındaki goruşlerim bunlar. Uzun kullanım incelemesini ileride yapabilirim belki ancak soyleyebileceğim tek şey parasının kuruşuna kadar hak ediyor. Ben indirim ile 271 TL'ye aldım. Idefix uzerinde stoklar cok değişken, bir oluyor bir olmuyor. Ancak yakaladınız mı indirim koduyla affetmeyin derim.

Puanım: 9.3/10.