Oncelikle şunu soylemeliyim daha once bu fiyata veya buna yakın fiyatlı bir urun kullanmadım diyorum ayrıca ilk bakış yaparken profesyonel olmadığımı soylemeliyim ve ilk bakışımıza gecelim.

Gorunuş
Şahsi olarak gorunuşu gercekten oldukca şık duruyor, kulaklığımızın sağ ve sol kısımlarının celik olması da ayrı bir cabası fakat bu urunun cok onemli bir eksiği varsa kesinlikle mikrofon olabilir cunku mikrofon gercekten cok kısa, ama gercekten cok kısa. Uzunluğunu şu şekilde tarif edebilirim: 2 silgi boyutunda ancak burada mikrofonun kısa olduğunu eleştirsem de mikrofonunun cok iyi olduğu gerceği değişmiyor ek olarak kulaklığın sol kısmında biraz kafanızın arka kısmına doğru aşağıda bir adet ses arttırma/kısma tekerleği bulabilirsiniz. Kulaklık sahip olduğu ışıktan dolayı biraz puan kıracağım cunku ışık gercek anlamda biraz fazla.

Ses testi
Oncelikle bu kulaklıkla muzik dinlediğimde once ki kulaklıklarda "muzik dinlemiyormuşum" dedim ciddi ciddi dedim cunku inanılmaz bir bass kalitesi var. Evet bass kalitesi cok iyi ama zaten bu kulaklık kısmen oyuncu kulaklığı olduğu icin o kadar da iyi değil ama bir eleştiri yapacaksam kesinlikle dışarıya inanılmaz derece ses vermesidir.

Mikrofon testi
Ufak caplı bir cızırtı sesi duymam dışında ucak pilotlarının mikrofonu gibi bir mikrofonu bulunuyor.

Rahatlık
Kısmen Ortapedi'ye giren bir konu ama kulaklık cidden rahat ancak uzgunum ki uzun sureler calışan/oyun oynayan birisiyseniz kulağınızda terleme yapıyor ama yaptığı terleme biraz az.

Bakış
Son olarak gelelim bu deli bir saattir boş boş ne anlatıyor diye: Oncelikle eğer bu kulaklığı indirimli olarak alırsanız gercekten F/P urunu eğer kendi fiyatına gore alırsanız yine biraz F/P urunu sayılabilir hatta sayılabilir değil sayılır.

Her zaman ki gibi yine eminim eksiklerim olabilir bu eksikleri anlatırsanız bu abiniz artık muzik sektorune girebilir?