Hepinize selamlar. Yaklaşık 2 haftadır kullandığım Trust GXT 354 modelinin incelemesini yapacağım. Keyifli okumalar

Dış kısmı bu şekilde tam tersine donuyor. Kullanım acısından bir artı olmasa bile bir yere koyduğunuzda duz duruyor iş gorebilir.

İc kısmı bu şekilde. Pedleri yumuşak ve uzun sure taktığınızda bile ağrı terletme vs olmuyor. Ek olarak bu fotoğrafta malzeme kalitesine de deyineyim, beyaz kısımların kalitesi ne cok iyi ne de cok kotu seviyede. Biraz sert ancak hemen kırılacak bir plastik gibi değil.

Kutusu onden bu şekilde. Sağ ust kısımda kulaklık ile alakalı ufak bilgiler verilmiş. Kutu tasarımı hoş olmuş bana gore.

Kutunun arka kısmı ise boyle. On kısımdaki bilgilerin biraz daha detaya vurulmuş hali diyebiliriz.

Yazılımı ise bu şekilde aşağıya linkini bırakacağım indirmek isteyenler olur ise, bu menuden farklı ses profili seceneklerini secebilirsiniz.

Bu menuden ise sanal 7.1 ayarlarını yapabilirsiniz. CCW ve CW ayarları ise saat yonunun tersinde ve saat yonunde seslerin sanki donuyor gibi hisetmenizi sağlayan ayar kıs mıdır?

Trust.com - 7.1 Surround oyun kulaklığı Bas titreşimli ve 7.1 surround sesli oyun kulaklığı
www.trust.com

Bu sayfadan aşağıya doğru inerek "indirmek" kısmını acın ardından işletim sisteminizi secerek indirip kurulumu yapın.

Artılar (+)
(+) İlk artı olarak pedlerin yumuşaklığından başlamak istiyorum. Yukarıda da soylediğim gibi uzun sureler test etmeme rağmen herhangi bir ağrı ya da terleme yapmadı. Yaz aylarında nasıl olur bilemiyorum ancak şu anlık iyi diyebilirim. Not; Yaz ayına girdiğimizde o zaman da pedlerin hakkında guncelleme yapacağım.
(+) Diğer bir artı olarak ses seviyesi ve kalitesi beni cok memnun etti. Dinlediğim muziklerde Bass'ın ağırlıkta olmasını seviyorum ve kulaklık titreşim ozelliği ile birlikte bassları harika derecede veriyor.
(+) Hine ses kalitesine deyinecek olur isem CS:GO'da deneme fırsatı buldum ve oyun kısmında da beni memnun ettiğini soyleyebilirim.
(+) Kontrol kumandası olması da iş gorecek bir ozellik, kontrol kumandası uzerinden titreşim seviyesi, ses seviyesi ve mikrofonu acıp kapayabiliyorsunuz.
Eksiler (-)
(-) Mikrofon kısmı cok kısa, belki mikrofon sesi iyi sayılabilir ancak cok kısa olduğunu belirteyim.
Tek eksi sayabileceğim kısım mikrofonun cok kısa olması oldu, onun dışında bana gore herhangi bir eksi yanı yok.
Son olarak ise ses testine gecelim.

Videoda arada cızırtılar olmuş, onlar kulaklıktan değil benim telefonumla alakalı bir durum. Belirtmeden gecmek istemedim.
Alınır mı?
Ben Hepsiburada uzerinden 173TL'ye almıştım ancak baktığımda şu an 240-250TL'ye yukseldiğini gordum. Tekrardan 170-200TL seviyesine duşer ise hic duşunmeden almanızı tavsiye ederim. Ek olarak da @Techno3030'a teşekkurlerimi iletiyorum, onun actığı cevre birimleri konusunda bu modeli gormuştum. Tekrar kendisine teşekkurler bu iyi modellleri birleştirip tek bir konuda topladığı icin. Buraya kadar okuduğunuz icin teşekkurler bir dahaki incelemelerde goruşmek uzere esen kalın.