1- Villa tatili:
Siz ve 3 arkadaşınız, 8 kişilik bir villa da 1 hafta boyunca kafanıza gore takılabilirsiniz. Havuzda yuzmek bu donemde biraz sorunlu (havalar soğuk) farkındayım ama kapalı havuzu var. Ayrıca havuzda yuzmeseniz bile deniz manzarasıyla keyifli vakitler gecirebilir, geceleri Netflix'den filmler izleyebilir, beraber barbeku partisi verebilir, muzikle coşabilir, geceleri gitar calarak denizi izleyebilir ve daha nicelerini yapabilirsiniz. Tabii ilk koşul arkadaşlarınızın ve sizin 14 gun evde kalmış olmanız ve virus testi uygulamış olmanız. Hicbirinizde sorun yoksa bir puruz cıkacağını zannetmem.
Villa fiyatı, kişi başı 612, 5 TL'ye geliyor. Geriye kalan paraya da cips alıp yersiniz.

Villa link: Villa Tuana | villasepeti.com
Villa hakkında gorseller:
2- Raspberry Pi sistem:
Bu parayla bir Raspberry Pi 4 alıp yanınızda taşıyabileceğiniz ufacık bir bilgisayar yapabilirsiniz! O alacağınız oyun yerine bu bilgisayarda kendiniz kodlama oğrenip oyun yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz her yerde bilgisayar ihtiyacınız karşılanmış olur, her yere goturebilirsiniz. Yahut EBA bilgisayarı, gunluk işler icin bilgisayar şeklinde kullanabilirsiniz.
Ben 4 GB RAM'li versiyonunun (612, 87 TL) linkini buraya koyuyorum ancak siz 2 GB RAM bana yeter derseniz o da 350 TL falan, araştırarak onu da bulup alabilirsiniz.

Raspberry Pi 4 4GB | SAMM Market Raspberry Pi 4 4GB urununu Raspberry Pi Modelleri kategorisinden uygun fiyat, aynı gun kargo ve hızlı teslimat avantajıyla SAMM Market ’ten hemen sipariş verebilirsiniz.

3- Spor salonu uyeliği:
600 lira karşılığında 450 gunluk spor salonu uyeliği alabiliyorsunuz. Bu uyelikle istediğiniz vucudu yapabilirsiniz.
Spor Salonu Uyelikleri İlan ve Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da Spor salonu uyelikleri uygun fiyatlarıyla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Şimdilik bu kadar olsun, siz de neler yapılabileceğini yazabilirsiniz. Eminim daha guzel şeyler de yapılabiliyordur.