Şarkıcı Seher Dilovan ve Turk Sineması'nın usta ismi Hulya Kocyiğit klip icin buluştu.
Seher Dilovan DMC Muzik’ten piyasaya cıkardığı “Seher Vakti” isimli albumunun 2. klibini Şerif Kayran’a ait olan “Bir Seher Vakti” isimli senfonik esere cekti.
Dunyada savaşlarda olen cocuklara bir ağıt niteliği taşıyan klibin sanat yonetmenliğini Turk Sineması’nın dev ismi Hulya Kocyiğit yaptı.
Seher Dilovan kendisi icin ayrı bir anlamı olan bu eserde Hulya Kocyiğit ile beraber calışmaktan buyuk keyif aldığını belirtti.
Hulya Kocyiğit boyle anlamlı sosyal sorumluluk iceren bir calışmada yer almaktan cok mutlu olduğunu ifade ederek sozlerine şoyle devam etti: “Sevgili Seher, hepimizin ortak yarası, acısı olan savaşlarda kaybettiğimiz cocuklarımızı anlatan turkusunun klibinde bir araya gelmemizi arzu ettiğini soylediğinde hic duşunmeden evet dedim.
Şarkıdan cok etkilendim. Gerek bestesi, gerek sozleri icinde bulunduğumuz ortam, barışa muhtac olmamız ortak acımızı anlatan boyle bir şarkıyla karşılaşınca cok etkilendim.
Fikir alışverişi yaptık. Once gercek fotoğraflar kullanacaktık ancak olume, savaşa karşı olurken bu fotoğrafların kullanılmasını istemedim. Kum sanatcısı Metin Bey’in anlatımını kullanmaya karar verdik. Vicdani ve insani bir amac icin bir araya geldik ve ortaya guzel bir sonuc cıktı” dedi.
Kaynak: http://www.acunn.com/haber/seher-dil...lusmasi/152057
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Seher Dilovan ve Hulya Kocyiğit Buluşması