merhaba arkadaşlar. daha once biri dondurulmuşlarla olmak uzere 2 tup bebek denememiz oldu ve sonuc negatif. şimdi 5. gun embriyosuyla transferim gercekleşti. bugun 5. gunum. işyerinden 1 hafta izin aldım,dinlenerek, ufak ev işleri yaparak zamanımı geciriyorum. forumdaki konuları didik didik okudum, kimi tecrubelerde sevindim, umut oldu. kimi tecrubelerdeki negatiflere uzuldum. şu an hamile kalmak bana inanılmaz zor gibi geliyor. o cift cizgiyi goremeyeceğimi sanıyorum hep.. bir yanım yine tutunamadılar heveslenme diyor ama bir tarafımda bu sefer başka olacak, sıkı sıkı tutundular sana diyor.. 26 sında transferim yapıldı ve test gunum 10 ocak. benim gibi beklemede olanlar duygularınızı ve şu an yaşadıklarınızı cok merak ediyorum. şu an bir belirtinin olmayacağını biliyorum,henuz cok erken. bunu bile bile belirti olmaması yine tutmayacak korkularımı arttırıyor.. ilaca bağlı belirtilerim var elbet, kasıklarda batmalar, iştah artışı. bol su icmeye calışıyorum bu da tuvalete cok cıkmama neden oluyor.
dr. um once iğne vermişti ama iğneyi istemedim bunun icinde doğru mu yaptım bilmiyorum crinone jel kullanıyorum. iğne kullanmayıp transferden sonra bu jel ile devam eden ve hamile kalan varsa icime su serpecek
yakın zamanda blastosist transferi ile hamile kalan arkadaslarım sizinde soyleyecekleriniz bana ve benim gibi beklemede olanlara buyuk moral olacaktır, tecrubelerinize ihtiyacımız var
Allahım guzel haberler almamızı nasip etsin inşallahh