Merhabalar. 6 Ay once topladığım sistemi sizlererle paylaşmak istedim. Neden once konu acmadığımı bende bilmiyorum. Bazı parcalar Hepsiburada.com'dan alındı. Bazı parcalar ise Vatan'dan. Sadece ekran kartı sahibinden.com'dan alındı. Sistemim ;

İşlemci : İntel Pentium G3258
Anakart : Asus H81M-D
Ram : Corsair Vengeance 4 GB 1600 Mhz
Guc Kaynağı : High Power 750 Watt 80+ Bronze Sertifikalı
Harddisk : Seagate Barracuda 1 TB
Bilgisayar Kasası : Zalman ZM-T3
Ekran Kartı : Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB 384Bit

Şahsen sistemimden cok memnunum. Ekran kartını sahibinden.com'dan sıfır kapalı kutu olarak 1.5 aylık cihazı 450 ₺'ye aldım. Oldukca uygun bir fiyata bilgisayar toplamaya calıştım.. Toplam olarak yanlış değilsem 1250 ₺'bu sisteme harcadım. Monitor bende olduğu icin gerek olduğunu duşunmedim ama benim monitor bu sisteme cok duşuk kalıyor. Cozunurluk : 1440*900. Bu ekran karıyla son cıkan butun oyunları 1440*900 cozunurlukte Full ayarlarda kasmadan en az 30 FPS'de oynuyorum. İşlemciyi ise hic voltaj vermeden 4.0 GHZ'ye cektim. Kasma falan yaşamıyorum işlemci konusunda. Bilgisayar kasasına gelince kasa fiyatına gore guzel. Hepsiburada.com'da 80 ₺'ye almıştım. Yan kapağına 2 tane 12CM'lik fan taktım. Ama kasadan gelen ses yok değil. Bu sesi kesmek istedim ve fanlar Molex bağlantısına takıldığı icin Voltajını 7 Volt'a duşurdum ama yine ses yok değil. Bu sefer egzos fan ses yapmaya başladı. Anakarta bağlı olduğu icin devirine baktım 1500-1800 RPM arasında dolaşıyor. Fanın devirini duşuremedim yardım ederseniz sevinirim. Kasa dediğim gibi fiyatına gore guzel. Bu arada bu kasayı almak isteyen kablo yonetiminden bahsedecek. Kablo yonetimini ben iyicene yaptım. Kablo yonetimi konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. Fotoğrafları eklemeye calışırım. Soyleyeceklerim bu kadar. Kafanıza takılan bir soru olursa yorumlara acığım. Teşekkurler.