Merhaba
Ben 2 senedir evliyim hic korunmadim bu zamana kadar ama ben evlendikten sonra adet problemim oldu nerdeyse hic olmiyordum cok doktora gittim doktorlar bisyin yok demişlerdi ama tedavide etmediler 2 aydir baska doktora gittim doktor polkstk over olduğunu soyledi yumurta sayım fazlaymış 10 tane yumurta var dedi catlamadan yumurtliyor dedi esimede sperm tesrti yaptırdık onun değerleri biraz duşuk cıktı doktor 2 senedir gebelik olmuyor oyuzden aşılama yapılmalı dedi vakit kaybetmeden dedi beni tup bebek uzmanına yonlendirdi eşimle oraya gittik doktor eşimin degerlerinin aşılamaya uygun olduğunu soyledi benim icinde yumurtlama sayın fazla dedi buyumeden ve catlamadan surekli yumurta oluşuyor dedi aşılama %15 dedi ama senin bı tık daha tutma şansı var dedi yumurtlama cok olduğu icin dedi ama bu ikiz ucuz besiz de olabilir dedi
Bende kiloluyum yani evlendikten sonra kilo aldım polkstk over yuzunden adet olmuyorum die smdi 2 ay spor diyetle kilo vermeye calışacam ondan sonra aşılamayı istiyoruz ama aklımda duşunceler var olurmu tutarmi piskolojim nasl olr die
Benim gibi boyle yaşayan oldumu