umudumuzu kaybetmeyin kızlar bende sizin gibi buralarda hep okudum araştırdım ve bugun 4 haftalık hamile olduğumu oğrendim, benim hikayem 2 sene once başladı evlendik 1 sene bekledik cocuk olmayınca doktora gittik bende bir problem yoktu eşimden test istediler ilk testte 3-5 adet sperm cıktı doktor tup bebekte bile cok zor dedi sonra başka bir doktora gittik orada test yapıldı ml 5 milyon toplamda 10 milyon ileri hareket %8 morfoloji 1 di ileri derece de varikosel vardı doktor ameliyat dedi olduk 3 ay sonra tekrar test oldu ml 11 milyon toplamda 33 milyon ileri hareket %18 morfoloji 1 aradan 3 ay daha gecti tekrar test te gittik bu sefer ml 15 milyon toplamda 45 milyon ileri hareket %21 morfoloji 1 cıktı arada 3 ay gecti ve ameliyatın uzerinden 1 yıl gecmişti Cocuk yoktu başka bir Profesore gittik bu değerlerle coktan hamilelik olması gerek dedi eşimi tekrar muayene etti varikoselin devam ediyor dedi tekrar sperm testi istedi sonuclar bizi yıkmıştı ml 5 milyon toplamda 12 milyon ileri hareket % sıfır morfoloji 1 boyle olunca 3 ay sonra tekrar ameliyat olmaya karar verdik herşeyi kafamızdan cıkarmıştık sonuclar iyiye gittiği halde cocuk olmuyodu bu şekilde kesin olmaz diye kafamızda bitirmiştik cocuk meselesini zaten 2 senedir olmuyordu değerler duşukken birde varikosel nuks etmişken hic olmaz diye kafamızdan cıkarmıştık cocuk meselesini , ilacta kullandık bal propolis keci boynuzu aklınıza ne gelirse olmadı eşim yarın ameliyat olacaktı bugun test yaptım cift cizgi cıktı silikti 2. Cizgi eşimi eczaneye yolladım daha iyi bir test aldı geldi bu sefer cift cizgiydi doğru hastahaneye gittik orada da pozitif cıktı allah sizlere de yaşatsın umut olsun diye yazıyorum asla pes etmeyin bana da dua edin kızlar inşallahSağlıklı bi gebeliğim olur