Oncelikle monitorumun ozellikleriyle başlamak istiyorum. Monitor 27 inc ve 1800RR kavis oranı var. Ayrıca FreeSync desteği de mevcut. Bu sayede cok daha iyi bir deneyim yaşamaktayım.
Monitorun buyukluğu gercekten cok iyi. Ozellikle mecburiyetten kullandığım 21.5 inc bir monitorden gecince bana ekstra buyuk geliyor. Ayrıca elinizde tuttuğunuz zaman ufak gelse bile bilgisayara bağladığınız zaman gercekten cok buyuk geliyor. Ama kavisi oldukca az geldi bana. Oyunlarda her ne kadar guzel olsa da normal kullanımda kavisin azlığı acaba biraz daha fazla para verip daha mı iyisini alsaydım dedirtmedi değil.
Monitorun bir diğer guzel yanı inceliği, adaptorunun dışarıda ve ufak olması. Ayrıca guc kablosu oldukca uzun ve fişi de ufak. Ayrıca kablosu da ince. Şunu da belirteyim kutunun icinden VGA kablosu cıkıyor. Yurtdışında ise icinden HDMI kablosu cıkıyor. Acıkcası 1350 TL verip VGA cıkması uzmedi değil.
Urunun fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz. Her ne kadar ufak gorunse bile ufak olmadığına emin olabilirsiniz. Sorunuz olursa cevap olarak yazmayı ihmal etmeyin.
Herkese iyi gunler.