Selamlar, bugunku ve ilk inceleme konuğumuz Philips G314.
Kendisi Philips'in cok ucuz (50 TL) olan bir oyuncu faresi. Almayı duşunen kişilerin tamamen okumasını tavsiye ediyorum.
İlk olarak urunun goruntulerini gorelim, sonrasında butun artılarını eksilerini anlatacağım.
Surprizbozan: Fare gorselleri

Urun artıları :
Cok uygun fiyatlı olması.
Işıklandırmalı olması. (Hicbir şekilde kontrol edemiyorsunuz.)
Malzeme ve kablo kalitesinin cok iyi olması.
Tuşların basış hissiyatının gercekten cok kaliteli hissettirmesi.
Optik bir fare olması, cok aşırı az dahi hareket ettirseniz dahi bunu algılayabilmesi.
Urun aşırı ergonomik olduğu icin solak ve sağlakların cok rahat bir şekilde fareyi kullanabilmesi.
Urunun kablosunun aşırı sert olması.
Urunun cok kaliteli hissettirmesi.
Urunun 1200 DPI olması.

Urunun artı unsurlarını sizlerle paylaştım. Şimdi urunun eksi unsurlarına gecelim.

Urunun tekerleği cok ama cok az sağa ve sola oynuyor. Bu benim icin bir sorun teşkil etmiyor fakat bazı arkadaşlarımız dikkat ediyordur.
Urunde bir tane de ayarlanabilir tuş olsaymış cok iyi olurmuş, fakat bu fiyata gayet normal.
Urunun yazılımının olmaması.

Evet, Philips SPK9314 faresinin incelemesini ve artı eksi ozelliklerini size anlattım. Şimdi gelelim bu fare 50 liraya alınır mı?
Evet, bu fare 50 liraya cok rahat bir şekilde alınır. Fiyatına gore daha iyisi olduğunu asla sanmıyorum.
Son olarak urunun en ucuz fiyatı: https://www.hepsiburada.com/philips...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1 .21.4

Urun ile alakalı sorularınız varsa cekinmeden sorabilirsiniz.