Tasarım acısından ben beğendim uzun eli ve kısa eli olanlar da kullanabilir. Abartılı bir buyukluğu yok ele oturuyor.
Tuşlara gelirsek bir tuşa basacağız diye yumruk atmamıza gerek yok. Tuşlar yumuşak ve kolaylıkla basılabiliyor.
Mouse tekerleği de kaliteli. 6 tuş bulunuyor. Baş parmağımızın geldiği noktada bulunan 2 tuş cok işe yarıyor diyebilirim. Default tuş ayarı bir sayfada veya herhangi bir yerde ileri veya geri gitmemizi sağlıyor.
DPI tuşuna gelirsek mouse 3200DPI'ya kadar cıkıyor. En az 800DPI en yuksek 3200DPI. 800-1200-2000-3200DPI şeklinde 4 DPI seceneği var.
LED ışıkları konusunda canlı ve guzel renkleri var. Parlaklığı vb. iyi diyebilirim. SM-700 tak-cıkar ozelliği ile kolaylıkla kullanılabiliyor. Kablosuna gelirsek mavi-siyah orgulu bir kablo.
Bu benim ilk incelememdi. Everest kotu de olsa fiyatına gore bu mouse aşırı iyi diyebilirim. Butcenizi fazla cıkaramıyorsanız bu fareyi tercih edebilirsiniz. Yanlışlarım olabilir, eksik yazdığım veya hic yazmadığım şeylerde olabilir. Dediğim gibi ilk incelememdi bu. Umarım başarılı olmuştur. Başka bir konu hakkında da konuşayım. Mouse daha yeni geldi. Ben alacaklar icin sadece bilgilendirme yaptım.
Dosya Ekleri