Satın alınan yer ile ilgili bilgiler;
Urun 4-5 gunde kargolandı, hic beklemiyordum bu tarz bir şeyi Amazon'dan, yine de urunu sorunsuz gonderdiği icin fiyatı diğer siteler ile eşit olduğu surece tercih edilmesi gerektiğini duşunuyorum.

Kutu iceriği;
1 Adet mikrofon ve kulaklığın kendisini ayrı ayrı jaklar ile kullanma imkanı sağlayan ve kabloyu uzatmak icin de kullanılabilecek bir jak ayırıcı, gayet uzun.

Pedler;
Kulaklık ilk gunler biraz sıkıyor, ancak kumaş ped olduğundan dolayı hicbir şekilde terletme vs. yapmıyor. Pedler gayet guzel, kafa desteği yeterli, yukseltme ayarları kafası buyuk birisi icin bir tık sıkıntı olabilir cok iyi değil buyukluk konusunda. Gayet guzel olmuş.
Kulağa oturma;
Kulağa oturma konusu icin 2 adet ozellik eklemişler. Bir tanesi kulaklık ile yukarı kısımın birleştiği yerde, 2 tarafta da mevcut. Şu şekilde gozukuyor, kulaklık hafiften sağ veyahut sol yapabiliyor. Gayet guzel duşunulmuş ince bir detay. Asıl onemli olan ise kulaklığı tutan yer, bunda ise iceriye gelebiliyor, dışarıya ekstra gidemiyor ancak orneğin kafa yapınıza oturması, kulaklığın tam olarak kapatabilmesi icin yaıplmış guzel bir ozellik.
Bu iceri ve dışarı oynatma yeri.
Bu ise hafiften sağa sola oynatmak icin.
Sağlamlık:
Cok esnek bir kulaklık, sağa fazlasıyla buktuğumde bile tık etmiyor. Sağlamlığı sert olarak değil, esnek olarak sağlamışlar.
Ağırlık:
Kulaklık ciddi anlamda hafif, şaka yapmıyorum fazla hafif, kulaklık kafamda yokmuş gibi hissediyorum.
Ses kalitesi:
Tum yorumlarında da soylendiği gibi ilk başta hafiften ses boğuk geliyor ancak sonra niyeyse duzeliyor gibi bir şeyler oluyor ya da alışıyorsunuz, sesler gercekten kaliteli. Kulaklığın sesi %100'ken eski kulaklığımda arkada hicbir şey acık olmasa dahi cızırtı yapardı, bu tamamen sessiz oluyor kulaklık kapanmış gibi. Midler ve tizler guzel, basslar gercekten cok hoş sanki kulaklık titriyormuş gibi hissediyorum.
Ses seviyesi;
Bu bir tık sıkıntı, ses seviyesi aşırı yuksek değil. Yani ses normal kullanım icin gayet iyi oyun icin de iyi ancak oyunda yok ben sesi aşırı yukseltirim sağır olsam bile adamları duyayım deme şansınız yok, aşırı yukselmiyor.
Ses yalıtımı:
Dışarıdan gelen sesleri kesiyor ancak mukemmel derecede değil, benim icin yeterli bir yalıtıma sahip. Kulaklık dışarıya %100 sesde ses verdiğini gormedim kafanıza takılı olduğu surece, kafanızda değilse hoparlor gibi mubarek.
Mikrofon:
Kotu değil, gayet guzel. Butce olarak yakın olduğu HS35'den daha iyi. Ayrıca metal tırtıklı yapıya sahip gibi gozukmekte mikrofon ancak oyle değil, dumduz metal ya da plastik değil sanki uzerinde ince bir kaplama var, sağlam ve guzel. Yeterli uzunlukta, ağızınıza kadar yetişebilecek uzunlukta.
Kablo:
Kalın veya sert değil, duzgun kullanıldığı surece sıkıntı cıkarmayacak bir kabloya sahip, ancak orgu vs. değil. Ayrıca kulaklığa kablo tek taraftan değil 2 taraftan geliyor bu beni asla rahatsız etmedi aksine kablonun tek tarafa koyulup tek yonlu ağırlık yapması rahatsız ederdi.
Giriş:
Urun combo jack girişe sahip, combo jack mikrofon ve kulaklığın kendisini tek jack girişinden kullanılmasını sağlayan bir jaktır. Telefonlarda, tabletlerde veyahut bazı kasa ve anakartlarda bu giriş kullanılır. Ancak combo jack girişiniz yoksa ayırıcı kutu icerisinde mevcut, mikrofon ve kulaklık olmak uzere 2 farklı Jack'a ayırabiliyorsunuz.
Kumanda:
Kumandası uzerinden ses azaltılıp arttırılabiliyor, ayrıca mikrofon kapatılıp acılabiliyor.
Urunun bu inceleme yayınlandığında guncel alış fiyatı 350 TL.
Urunun eksileri:
Pedleri biraz kucuk, fotoğraflardaki kadar buyuk bir kulaklık değil, minik.
Kabloları cok kalın ya da sert değil, 2-3 kere ezilirse sağ cıkacağını sanmam.
Urunun artıları:
Ses yalıtımı kumaş bir kulaklık icin iyi.
Mikrofonu guzel.
Pedleri kumaş, deri pedlerdeki gibi soyulma durumu olmaz duzgun kullanıldığında ve cok daha uzun sure kullanılabilir sağlam bir şekilde.
Kulaklık cok esnek, sağlam olmasını sert plastik kullanalım birisi oturursa poposu yok olsun değil, esnek olsun oturunca esnesin kırılmasın amaclı yapmışlar diyebilirim. Dolayısıyla sağlam.
Kablosu yeterli uzunlukta, ayırıcı ile daha da uzatılabiliyor.
Ayarlama kısımları bu butcedeki bir kulaklık icin iyi.
Kutu iceriğinden ayırıcı geliyor, guzel duşunulmuş bir detay. Combo Jack'e sahip olmayan urunlerde kullanılabiliyor.
Ses kalitesi cidden cok guzel.
Kişiden kişiye değişen, sizin icin kotu/iyi olabilecek detaylar.
Kumaş pedlere sahip olması.
Ayarlamanın tamamen sağa sola olmaması.
Sesin aşırı yukseltilememesi.
Kulaklık kimler icin uygun?
Hikayeli oyunlar, profesyonel olmadan rekabetci oyunlar oynarım, dışarıdan az da olsa ses gelmesi sıkıntı değil, ağrı yapmasın mikrofonu benim icin onemli diyenler icin bicilmiş kaftan.
Gormesini istediğim, bu rehberle uyelere yardımcı olabilecek kişiler; @Techno3030 @domates12 @YUKSek RPM @hadwiger @MisakiTaro @pizz3man @HANGottom @pustiKafa @apaci Atcı @mustafafnt @panzerTR