Merhabalar. Bugun sizlerle birlikte Amazfit Verge adlı akıllı saat hakkında goruşlerimi, urunun eksilerini ve artılarını paylaşacağım.

Oncelikle kutu iceriğine bir bakalım:
1 tane şarj aleti,
1 tane kullanma kılavuzu,
Ve saat.

Kutunun icinden adaptor cıkmıyor, fiyatı azaltmak icin kutu iceriğine adaptorun dahil olmadığını duşunuyorum. Bu benim icin bir şey değiştirmiyor, eksi ya da artı olarak değerlendirmeyeceğim.

Saati acıp telefona ve internete bağladıktan sonra ortalama 30 dakika suren bir guncelleme geliyor.

Kutu acılışını yaptığımıza ve urunu sorun olmadan calıştırdığımıza gore urunun artılarına ve eksilerine gelelim:
Urunun artıları:
+Saat uzerinden muzik dinlenebiliyor ancak ses kalitesi konusunda cok yuksek beklentilere girmeyin.
+Saat uzerinden telefon konuşması yapabiliyorsunuz,
+Adımsayarı doğru ve hızlı calışıyor,
+GPS ve pusulası var,
+Hızlı şarj oluyor,
+12 tane spor modu var,
+IP68 su ve toz gecirmezlik sertifikası var. Ancak şunu belirtmekte fayda var, IP68 duş alabileceğiniz veya havuza girebileceğiniz anlamına gelmiyor, yani pek bir şey beklemeyin.
+Kesinlikle fiyat/performans urunu.

Urunun eksileri:
-Kordonu daha kaliteli olabilirmiş,
-Saatin arayuzunde hafif kasmalar var,
-Telefon konuşması yaparken karşı tarafın sesi az geliyor (muzik dinlerken gelen ses gayet yeterli),
-Kullanım kılavuzu cok kısa, yeteri kadar bilgi yok,
-Şarj urun ozelliklerinde yazıldığı 5 gun değil, 3 gun falan gidiyor,
-Urunde Turkce arayuz yok. Acıkcası Turkiye'de bu kadar cok satılan bir akıllı saatte Turkce bir arayuz beklerdim, ancak herkesin anlayabileceği turden basit bir İngilizce kullanılmış.

600 TL civarlarında bir akıllı saat arıyorsanız tercihiniz kesinlikle Amazfit Verge olmalı, bu fiyatta şu an daha iyisi yok. Acıkcası saat benim hoşuma gitti, az ve oz bir şekilde bir inceleme yazmaya calıştım umarım aklında soru işareti olan kişilere yardımcı olabilmişimdir.