Oncelikle bu urunu cok beğendiğimi soylemeliyim. Benim kullandığım versiyonu 4+4 GB lpddr4 3200MHz RAM'e sahip AMD Ryzen 5 4500U (dahili AMD Radeon Graphics 512MB [Eğer gerekliyse 4 GB'a kadar RAM'den alıyor.]).Sadece keşke dediğim iki şey var: Birincisi fn kombinasyonları. Klavyede F5 basarsanız yenilenmiyor. Bunun yerine fn+F5 kombinasyonunu yapmalısınız. İkincisi RAM'lerin 3200MHz olması. R5 4500U'nun lpddr4 MHz en yuksek desteklediği ise 4266. tabii bu cift kanal kullandıkları icin 3200MHz'e duşmuş olabilir. Monitor 180 derece acılabiliyor (bu kimin işine yarar bilmiyorum.).IPS ekrana sahip 1080P 60Hz bir monitor. Klavyesi oldukca cok guzel bir his veriyor ve beyaz bir ışıklandırmaya sahip. Şahsen ben klavyeyi cok sevdim butun gun bu klavyede yazı yazabilirim .Pil omru kullanım şeklinize gore değişebiliyor mesela oyun oynarken 3-4 saate kadar duşebiliyor. Bir de klavyeden bağımsız parmak izi sensoru var. Parmak izi sensorunde bazen kanser olabilirsiniz, şahsen ben oldum. Hotkey bildirimlerini de guzel tasarlamışlar. Fan sesi bazen sanki evinizde minyatur bir ucak varmış gibi ses cıkartıyor. Kamera 720P Zoom'da yeşil perdesiz Green screen yapabilirsiniz. SSD ise Samsung'un.
MZVLQ256HAJD-00000​Burada bir eleştirim var, ek NVMe SSD portu yok. Cihazı eğer Windows 10 kurulu alırsanız bir suru program geliyor ve 237 GB şahsen az geliyor.
Cihazda Intel Wi-Fi 6 AX200 var (Bluetooth 5.1 ile geliyor.).
Eğer ucuza bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim. Ben 6500 TL'ye Teknosa'dan aldım.

Bir de giriş cıkış portları az 1 tane USB Type-C, 1 tane HDMI, 2 tane USB 3.0, 1 kombo kulaklık jak girişine sahip.