Bir tup bebek başarı hikayesi.
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Bir tup bebek başarı hikayesi.
-
23-09-2022, 10:48:04İnşallah birine faydam olur umuduyla bir paylaşım yapmak istedim.Yaklaşık dort yılın sonunda 5. Tup bebek denememden sonra bebeğim kucağımda sabahın dordunde bu satırları yazıyorum. Yola yeni cıkacaklara Allah kolaylık versin diyorum. Maddi ve manevi olarak cok zor bir yol bu. Başka bir ilde tedavi olmak, iş yerinden izin almak cok zor olacaktır bazı kişiler icin. Tedavi boyunca inanclı olmanız ve sabretmeniz cok onemli. İnandığınız dinde, bildiğiniz duaları okuyun.(Ben 4444 defa salatı tefriciye duasını okudum.)Unutmayın sağlam tek yumurta ve tek sperm yeter bir bebek icin. Benim opu işlemlerinde tek yumurtam olurdu ve havuz yontemi uygulandı bu arada. Eşinizden, ailenizden destek gormeniz size guc verecektir. Yorulduğunuzda gerekirse psikolojik destek alabilirsiniz. Sizi bu surecte uzen insanları, surekli sorgulayan akrabalarınızı hayatınızdan cıkarın bence. (Ben belki son iki yıl hicbir bebek mevlidine gitmedim mesela.) İlacların yanında kurleri deneyebilirsiz ben cok fayda gorduğumu duşunuyorum. Doktorumun bilgisinde soğan, incir, aslanpencesi kurlerini uyguladım. (Coğu doktor bunun psikolojik faydası olduğunu soyler) Spor yapabilirseniz sizi fiziksel ve ruhsal olarak rahatlatır. Eğer hayatınıza bir sevdiğiniz evcil hayvan katarsanız o sizin bir cocuğunuz gibi olacaktır. Yiyen, icen,buyuyen, acıkan,hasta olan,sizi dinleyen, sevginize ve ilginize muhtac olan, eğer muhabbet kuşuysa sizinle konuşan bir can yoldaşı. Onceleri transferde bir gece otelde kalırdık, son transferde kuşum evde ne yapıyor yalnız başına diyerek eve gelmek istedim otelde kalmadım bu yuzden. Ustune ustluk arabamızla gelirken heyecandan arabanın ışıklarını acmayı unutmuşuz, ciddi bir cukura girdik. Allah ol diyince oluyor işte.Transfer sonrası iş hayatınıza donup gunlerce evde yatmayın derim ben. Bu sizi surekli sonucum ne olacak acaba diye duşunmenizden alıkoyacaktır. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.