EBA icin mikrofonlu kulaklık arıyordum ve en ideal secimin bu kulaklık olduğunu duşundum ve sipariş ettim. Şu an normalde amacım sadece sınıftakilere rezil olmamak ve derslere katılmaktı.

Piyasadaki tum urunleri biotech bilgisayar satıyor. Akakce / cimri gibi sitelerden bakarak en uygun gorduğunuz siteden sipariş edebilirsiniz. N11'den satıcıya urun hakkında almadan once aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.

Urunde kablolar cıkarılabiliyor, mesela Type-C ve jak girişleri değiştirilebiliyor. Denemek icin Huawei Mate 20 Lite şarjı ile denedim yine calışıyordu. Kutudan cıkan standart kablolarda orgu kablo bulunmuyor. Standart korumasız kablolar ama bence bu gercekten sıkıntı değil. Bozulduğu, kırıldığı takdir de nasıl ki şarj kablolarımızı atıp yenisini alıyorsak bunda da oyle yapabiliriz.
Telefondan aldığım ses kayıtlarında sesimin cok temiz geldiğini gordum.

Mikrofon icin alacaklara tavsiye ederim. Eğer bilgisayarınız mikrofonu hic gormuyorsa mikrofon gizlilik ayarını yaparsanız calışacaktır. Ben boyle cozdum. Cızırtı problemi yaşayanlar var ise, Segment Bilgisayar'ın sitesinde bulunan Driver'ı indirerek bu sorunu kaldırabilirsiniz.

Boyut olarak onceki kulaklığım sn RW2'ye gore cok daha minimal, sade ve şık bir kulaklık. Mikrofonda kutusundan cıkıyor ve sonrasında siz takıyorsunuz kulaklığa. Benim gibi el işlerinde beceriksiz birisi bile yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz. Kulaklıkta ses kartı bulunmuyor, ses kartında yer alan ozellikler kulaklığın arkasında yer almakta bunlar; ses ayarı, mikrofonu ac / kapa, jak cıkışı, Type-C cıkışı ve mikrofon yuvası bulunuyor.

Genel Ozet:
Şu anki fiyatı 390 lira. Daha onceden maksimum 275 liralık kulaklık arasında gercekten bir sınıf farkı olduğunu soyleyebilirim.
+Mikrofonu cok guzel.
+Saatlerdir takıyorum, 0 ağrı var.
+Kabloların cıkartılabilir olması.
+Telefon, PC, PS desteği olması cok guzel.
+Mikrofon kısma tuşu var.
+Ses Patlamaları yok.

-Kablolar orgu olsaymış daha guzel olurmuş.
-Ses kartı olmaması

Bu kulaklığı şiddetle tavsiye eden @Techno3030 ve
@MisakiTaro ustadlarıma cok teşekkur ederim. Boylesine kaliteli bir urunu tavsiye ettikleri icin. Sorularınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.