Bu da videosu.
Note 4 icin NILLKIN Temperli Cam Ekran Koruyucu İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Note 4 icin NILLKIN Temperli Cam Ekran Koruyucu İncelemesi
-
23-09-2022, 10:47:14Merhaba arkadaşlar. Sizlere telefonum icin satın almış olduğum ekran koruyucuyu tanıtmak istiyorum. Kullanmış olduğum telefon Samsung Galaxy Note 4. Bildiğiniz uzere bu modelin ekranı kenarlardan kavis alarak hafif bir şekilde bombeleşiyor. Bu yuzden tatbik edilen temperli cam koruyucuların kenarlarında eğimden dolayı boşluk kalıyor. Zamanla bu boşluklardan iceriye toz ve pislik girerek kotu bir goruntu oluşturuyor. İnternette dolaştığım forumlarda Note 4 sahiplerinin buyuk bir kısmının bu durumdan şikayetci olduğunu gordum. Spigen'in temperli cam koruyucusunun 99 lira olduğunu gorunce o paraya okuz alınır diyerek almaktan vazgectim. Tecrube pahalı bir olaydır. Pişman olmamak adına hummalı bir araştırma yaparak Nillkin markasına ulaştım. Cin malı olmasına rağmen Youtube'taki videoları ile guvenimi kazandılar. 39 liraya zor bela bulabildim ve sipariş verdim. Ertesi gun elime ulaşan urunun uzerindeki hologramlar, bandroller ve icerisinden cıkan doğrulama kodu ile beni şaşırttı doğrusu. Bu kadarını beklemiyordum. 9H sertliğinde ve HD şeffaflıkta. Kutu iceriği ise oldukca tatmin ediciydi. Arka kamerayı bile duşunmuşler ve lensin cizilmesini onlemek icin iki adet koruyucu koymuşlar. Ekran koruyucuyu telefonuma taktım. Cok hassas ve S-Pen kullanımını hic etkilemiyor. Kesimi ve kalitesi cok iyi. Herhangi bir hava kabarcığının olmaması ve kenarlarının tam oturması ile gonlumu kazandı. Note 4 kullanıp temperli cam ekran koruyucu arayan arkadaşlara tavsiye ederim. Satın alma linki Nillkin Galaxy Note 4 Tempered Glass Cam Koruma 873 - n11.com Gorselleri paylaşayım.
Bu da videosu.