Derginin icerisindekileri fotoğraf olarak sizlerle paylaşayım hemen:
Dergideki icerikler bu şekilde, ben incelemelerden ve diğer şeylerden kısaca bahsedeyim:
Artılar:
Gorsellik olarak cok iyi. İncelemelerde ve diğer sayfalarda renkli renkli ve goz zevkini arttıran resimler bulunuyor. Yazılar eğlenceli bir dille yazılmış. Okurken insan eğleniyor. İncelemeler başarılı olmuş. Oyunun eksisinden, artısından ve editorlerin verdiği puanlardan oluşan guzel bir kısım var. Eksiler:
Maket olarak başarısızlar. Koskoca Oyungezer dergisinden normal bir figur bekliyorum aylardır ama kartondan basit bir maket veriyorlar. Bari poster verseler de assak duvara. Kucuk imla hataları var. Ancak cok kolay goze carpmıyor. CD verilmesini beklerdim. Level Dergisinde her ay ozel CD'ler oluyor ve icerisinde oyun videolarından, demolarına ceşitli ceşitli guzel icerikler bulunuyor. Sonuc Değerlendirme:
Genel olarak ben bu ay beğendim. Oyungezer haziran sayısına 8/10 veriyorum. Biraz daha Level'e gore cezbedici şeyler sunabilirlerse cok iyi olur. Son olarak iPhone 6 ile cekip internetten boyutunu kuculttuğum derginin fotoğrafları: