Arkadaşlar herkese oncelikle merhaba, note 4 alalı 1 hafta oldu . Sizlere kullanım deneyimlerimi aktarmak istedim . İlk once ekranından başlamak istiyorum. Gercekten guzel bir ekranı var. Renkler gercekten ic acıcı ve ekranın renkleri cok guzel geliyor. Fakat 2k ekrandan oturu olduğunu duşunduğum bir ısınma soz konusu , tabiki her guzel şeyin bir bedeli var. Ekranda ısıyı hissediyorsunuz eğer fazla oyun oynuyorsanız. Arka taraftadada gercekten ısı olduğu hissediliyor . Eli yakmasada ilk başta garipsenmeyecek gibi değil. Benim gibi ilk defa bu segment telefon alan birisi icin gercekten garip geldi. Tasarım konusuna gelirsek arkadaşlar tasarımı orta derece goruyorum. Ne kotu ne iyi. Sıradan bir tasarımı var. Fakat gold rengi gercekten muazzam bir renk. Bende gold aldığım icin solemiyorum ama gercekten siyah ve beyaz renklerı benım acımdan kotu duruyor. Pil konusuna gelirsek belirtmek isterim ki full parlaklıkta oyun oynarsanız nasıldır ki ferrari benzini iciyorsa , note 4 de pili iciyor. Ben %30 parlaklıkta oyun oynuyorum genellikle. İdare eden bir pil seviyesi var. Ama illa ben full parlaklık zevkini tatmak istiyorum diyorsanız. Batarya size yetmeyecektir. İnternet ve video duzeyindede idare eden bir pili var. Yani cok iyi denemez. Ama gunu cıkartabilirsiniz.

Performans konusuna gelirsek google play deki oyunların hepsini en iyi duzeyde calıştırıyor dersem yalan solemiş olurum,
Gta sa full ayarlar. Ve vegas gangsteri full ayarlarda takılma yaşadım. Telefona hemen suc bulmamak gerekir belki optimizasyon sorunuda olabilir. Ama ben ne yaşadıysam onu anlatma taraftarıyım. Telefonun işlemcisinin sıcaklığı bir sure sonra 51 dereceye kadar cıkıyor. Ve siz gercekten hissediyorsunuz. Tabiki bu cihazlar yuksek performans amaclı uretildi ve bole şeylere dayanıklı cihazlar fakat endişe etmemek mumkun değil.

Kamera ya gelirsek arkadaşlar arka kamerası guzel fotoğraf cekiyor. Tabi bu guzel kime gore neye gore değişir fakat ben beğendim acıkcası. Ayrıca aksine on kamera hoşuma gitmedi daha iyisi olabileceğini duşundurdu. Demek istediğim beni tatmin etmedi.

Kalem konusuna gelirsek bence note serisini farklı kılan en onemli ozellik kalemdir. Fazla test etme zamanım olmadı. Fakat bence kalem bir artıdır. Az kullanmama rağmen farkındalık bakımından rakiplerinden bir adım onde benim gozumde..

Parmak izine gelecek olursak ben daha iyisini bekliyordum. Tabiki soracaksınız baska parmak izi olan hangi telefonu kullandın diye. Cevabım ilk defa olacak. Biraz bana koyalım parmak izini fazla kimse kullanmaz der gibi koymuşlar dedirtti

Son olarak guncelleme hakkında konuşacak olursak bence note 4 e 5.1 coktan verilmeliydi. 2hafta 1ay sonra diye geciştiriyorlar. Guncelleme yonunden samsungu başarısız goruyorum. 1haftalık kullanım detaylarını size sundum. Umarım iyi anlatabilmişimdir. Herkese teşekkur eder. İyi hafta sonları dinlerim.