Urunun yanında gonderilen silikon koruma cok ust kalite bir şey değil. Fakat bir miktar koruma sağlayacaktır mutlaka. Adi bir mal diyemem. Orta kalitede bir urun. İlk poşetni actığınızda resmen havadaki tozları yakalıyor bunu soylemeliyim. İlk aldığınızda "Bu ne ya! Ben bunu hayatta takmam cok toz tutuyor." diyeceksiniz. Fakat bu sizi yanıltmasın. Bir sure sonra ne hikmetse toz tutmuyor.
Yumuşak silikondan uretilmiş bir malzeme. Ben mavisini satın aldım. Aldığım yerde siyah, beyaz, turuncu, pembe, mor (veya eflatun) gibi farklı renkler de mevcuttu.
Gelelim urunun kullanımına. Urunun şarj gostergesi basit, sade. Daha detaylı veya % cinsinden şarjını gosteren bir gosterge olabilirdi. 4 adet beyaz ışık gostergesi mevcut. Ortalama %75 kapasiteye indiğinde 3 ışık, %50 kaldığında 2 ışık yanıyor. Bu şekilde bir gostergesi var. 3 aşağı 5 yukarı doğru cıkıyor. Yanıltmıyor sizi.
Urunde bir adet standart USB 2.0 girişi, bir adette mini USB 2.0 girişi var. Urunu telefonumuzu şarj ettiğimiz şarj aleti ile mini USB 2.0 girişini kullanarak şarj ediyorsunuz. 2 amper ile şarj ettiği icin telefonu hızlı şarj ediyor. Dakika olarak olcmedim fakat ya priz ile eşdeğer hızda şarj ediyordur, ya da bir tık daha hızlıdır. Fakat daha yavaş değil.
Uzerindeki ibarede 10400 mAh yazıyor ama tamı tamına 10400 mAh verim almak mumkun olmuyor. Her markada bu şekilde mi bilgim yok fakat ben satın almadan once de 10400 mAh verim almak gibi bir beklentim yoktu. Ben Samsung S5 kullanıyorum. Objektif bir kullanıcı olarak beni tatmin etti mi diye sorarsanız acıkcası etti. 3 defa doldurabildim telefonumu tam olarak. Gostergelerinde bir ışık yanıyordu yanlış hatırlamıyorsam o da %30-40 civarında doldurmuş olması lazım. şarjın sıfırlanmasını beklemedim hicbirinde fakat %5-10 civarına kadar indi hep. Bu demek oluyor ki %10 kala şarj etmiş olsam tam kapasitesi 2800 mAh olan bataryamı 2520 mAh şarj etmiş olurum. Sonuncu şarjında da %30 şarj etmiş olsam 840 mAh şarj etmiş olurum. Kısaca urunden en kotu senaryo ile 8400 mAh verim almış oluyorum. Bu performans beni fiyatına gore memnun etti. Urunun birkac fotoğrafını paylaşacağım. Yanına kasıtlı olarak annelerimizin kullandığı iplik makarası koydum. Boyutunu onunla kıyaslayabilesiniz diye.
Sormak istediğiniz veya denememi istediğiniz bir şey olursa yorum yapabilirsiniz. Deneme bittiği zaman sonuclarını yazabilirim.