Merhaba arkadaşlar, bu forumda 200 TL'ye kadar bir ses sistemi alacağımı soylemiştim genelde G230 onerildi fakat ben TTyi denemek istedim ve aldım. Sizler icin bir tanıtım videosu cektim sesim kotu bide telefonla cektim kendi yorumlarımı da dile getiriyim.

Oncelikle Eksen Bilgisayar'dan aldım gelmesi 2 gun surdu fakat geldiği gun hem secimler olsun hemde resmi tatil olduğundan dolayı daha gec aldım fakat kargoya yetişmişti aldığım gibi kargoya vermişler sorunsuz olarak elime geldi ve Eksen Bilgisayar ile şu anda bir sorun yaşamadım kargoda kaldığı icin beni arayıp sordular almak istemiyorsanız geri iade edebilirsiniz falan dediler bu gayet hoştu, kulaklığa geceyim.

Sesi gercekten cok guzel, bass muzikleri falan cok iyi hissettiriyor. Kulağa taktığında zarar filan vermiyor, gozluk takan birisiyim yinede kulağıma bir baskı ve rahatsızlık yartmadı, dışardan gelen seslerin genelini de bloke ediyor. Zaten videoda son dakikalarda sesi actım normal 2+1 hoparlorler kadar dışarıya ses veriyor gercekten sesi harika. Belki Logitech G230 daha iyi ama ben bundan şu anda memnunum onu daha denemedim.

Mikrofonu hakkında konuşmak istiyorum, oncelikle mikrofonu biraz garip ve fiyatına gore bir oyuncu mikrofonu olduğundan şupheliyim, skypede arkadaşlarımla konuşmaya başladım beni tanıyamadılar. Sesimi dinlediğimde şaşırdım ses o kadarda değişmiyor fakat aynı resmi konuşmalardaki ses tonu gibi cok ciddi bir şekilde cıkıyordu, resmi iş goruşmelerinde kullanabilirsiniz Dalga dahi gecseniz sesiniz resmi gibi geliyor onu ayarlayamadım, ses kaydetme programı bulursam sizin icin bir kayıt atabilirim.

Skype adresim : stanmadara Buradan ekleyip mikrofonu sorgulayabilirsiniz. İyi gunler arkadaşlar.

- Sorunuz olursa lutfen yorum olarak belirtiniz.