Artıları;
Malzeme kalitesi (sadece plastik olarak). Evet, Mat ve gayet iyi kalitede bir plastiği var. Elleri cok terleyen birisi olarak hic sorun yaşamadım. Orgulu kablosu. Extra makrolanabilir tuşları. Tam baş parmağın oturduğu kısımda 2 tane tuş bulunmakta. Oyunlarda, ozellikle silahlar arası geciş yaparken cok rahatlık sağlıyor. Tabii bu her gaming mouse'da olması gereken bir ozellik ama iyi olarak yazacak bir şey bulamıyorum ne yapayım

Zurnanın zart dediği kısımda burası zaten. Malzeme kalitesi. Buraya becerebilirsem birkac tane fotoğraf koyacağım anlarsınız zaten. Surprizbozan
Surprizbozan
USB sorunu. Mouse'u her bilgisayarı actığımda cıkartıp geri takmam gerekiyor. Sebebi ise, ya RGB'ler calışmıyor yada komple mouse calışmıyor. Optik. Cok onemli bir sorun bu da. Mouse'u kullanmadığım zamanlarda bazen, kendi kendine belli bir doğrultuda ilerliyor. Bu sorun son birkac ayda olmaya başladı. Benim tavsiyem almamanız. Cunku cok cektim bu urunden. Diğer mouse'ları nasıldır bilemem ama bu gercekten cok kotu cıktı. Ozellikle fotoğrafını koyduğum kısımlar yazın nasıl oluyor aklınız hayaliniz almaz. İcindeki yapışkan eriyip elinize yapışıyor.
Rampage SMX-R15 hakkında daha detaylı teknik bilgiler icin; Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000dpi RGB Gaming Oyuncu Mouse - Rampage