Oncelikle fiyatı hakkında konuşalım;
Ben bu urunu 65 TL'ye Trendyol'dan almıştım. Şu an 89 TL'ye satılıyor. Almak isteyenler aşağıdaki linkten alabilirler.

TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptoru Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptoru arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Urunun ozelliklerinden bahsedelim;
Urunun kutusundan 1 adet uzatma kablosu geliyor, eğer kasanın arka portlarına takacaksanız diğer yuvalarını bloklayacağını duşunup icerisine boyle bir kablo koymuşlar, o kabloyla bir ucunu adaptore, bir ucunu arka porta bağlayabilirsiniz.
Yazılımını buradan indirebilirsiniz. Urun tak calıştır ancak yazılımını kurmanızı oneririm, performans duşukluğu yaşamamak adına.
Not: Urunun birden fazla surumu var, aldığınız urunun surumunu secip surucusunu kurun.

icin İndir TL-WN722N | TP-Link Turkiye TP Link - İndirme Merkezi Detayı
Anteni 4 dBi gucunde belirtilmiş, bence iyi bir değer. Anteni sokulebiliyor, yerine daha iyi bir anten alıp takabilmeniz mumkun. Urunun kapağı arkasına takılamıyor, bu nedenle kapağını kaybetmeyeceğiniz bir yere koyun.
150 Mbps'ye kadar desteği var.
Kurulum DVD'si cıkıyor icinden ancak bunu onermem, sitesinden son surumu indirin.
Antenini istediğiniz gibi yonlendirebiliyorsunuz, sabit anten değil.
Wps button ozelliği varmış, bunun neye yaradığı hakkında bilgim yok. Bilenler aşağıda belirtirseniz sevinirim.
Bilgisayarım ile modem arasında yaklaşık 6 metre ve 1 duvar var, Full diş cekiyor. Onceki tenda PCI-e Wi-Fi adaptorum 2 dBi ve 150 Mbps değerlerine sahip bir adaptordu, şu anki bulunduğum yerde 2-3 diş cekiyordu. Windows 10'a gore konuşuyorum.
Bu da Speedtest sonuclarım;
Not: İnternetim 16 Mbps ancak testte 19 Mbps cıkmış, sebebini anlamadım.
Sonuc: bence fiyatını hak eden bir urun, onerebilirim.
Okuyan okumayan herkese teşekkurler.
Bu videodaki arkadaşın surumu eski, mavi kutulu olan modelde uzatma kablosu mevcut.
Surprizbozan