Sensor ve oyun performansı
Sensoru gayet iyi, sensor olarak ne kullandıkları hakkında bir bilgi bulamadım. Oyunlarda uzmuyor ani haraketleri algılayabiliyor, herhangi bir takılma olmuyor. 1ms tepkime suresine sahip bu gayet iyi bir değer.
Malzeme kalitesi
Malzemesinin sert plastik olduğunu duşunuyorum. Cok hafif bir mouse. 6-7 aydır kullanmaktayım henuz bir şey olmadı soyulma vb. zaten soyulacak gibi bir yapıda değil.
Altında şu şekilde 4 adet plastik bulunuyor ve bunlar gayet dayanıklı.
Yaklaşık 2 metre gibi bir kablo uzunluğu var ama kablosu kalitesiz geldi bana sanki parmağımla azıcık bastırsam hemen ezilecek gibi. Orgu bir yapıda değil ve kalitesiz.
Orta tuşu kademe kademe ilerliyor. Kaydırıyorum duruyor sonra yeniden kaydırıyorum cok hızlı kaydırdığımda bu hissedilmiyor zaten abartılacak derecede değil.
IPS, DPI değerleri
Logitech G203 Prodigy Programmable RGB Gaming Mouse Logitech G203 Prodigy gaming mouse features our advanced optical sensor, programmable RGB lighting, and gaming grade performance.
DPI değeri G Hub uzerinden 200-8000 arası ayarlanabiliyor.
RGB ve yazılımı
En sevdiğim kısıma geldik. RGB'leri parlak ve G Hub yazılımı cok detaylı.
Bu şekilde secenekleri var kendi istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. Renklerin değişim hızını ve parlaklığını değiştirebiliyorsunuz ben genellikle 8000ms ve %100 parlaklıkta kullanıyorum.
Şuradan sanırsam oyunlara gore RGB ayarlarını değiştirebiliyorsunuz ama bu konuda bir bilgim yok.