Bugun BİM savaşından galip cıkıp Rival 3 aldım. Şimdi size 2 saatlik kullanımım sonucu fikirlerim.

Oncelikle mouse internette 350 TL BİM'de ise 220 TL şunu belirteyim ki ortada 350 TL'lik bir kalite yok ama 220 TL'ye değer.

+
Mouse hafif cok hafif bu bazı oyunlar icin iyi olabilir ve elinizi eminim ki yormaz.

Mouse claw ve fingertip tutuş tipleri icin daha uygun.

Yazılımı var zaten mouse RGB makro falanda atabiliyorsunuz.

Mekanik bir tasarımı var bu da mouse + ozelliklerinden biri.

Mouse scroll tuşu cok guzel asla soyulmaz benim fikrimce cok iyi.

Işıklandırma koyduğun yeri de aydınlatan cok guzel ayarlanabilir bir ışıklandırma.

Mouse en ufak hareketi bile algılıyor sensoru cok iyi.

Detaylı bilgi icin: Rıval 3

-
Oncelikle şunu belirteyim ki bu mouse kesinlikle buyuk ele sahip insanlar icin uygun değil cunku mouse kucuk elim buyuk burdan biliyorum

Mouse hafif bu aslında hem artı hem eksi cunku mesela ben Minecraft pvp oynuyorum cok tıklamam gerekiyor farede hafifliğinden dolayı bunu iyi yapamıyorsunuz eğer Minecraft gibi cok tıklama oyunlar oynayacaksınız daha ağır mouse secmeniz sizin yararınıza.

Yazılımı Turkce değil bu bence - sayılmamalı ama ilgilenenler icin ekleyeyim dedim.

Mouse de serce parmak gercekten pek rahat edemiyor bu benim elimin buyuk olmasından ya da oynadığım oyundan dolayı olabilir.

Palm tutuş şekli icin kesinlikle uygun değildir.

Detaylı bilgi icin: Rıval 3

Son olarak bir ozet geceyim eğer mouse BİM'de biterse 350 TL bu mouse fazla eliniz kucuk olsa da buyuk olsa da bu fiyata iyi değil bence ama 220 TL'ye eğer eliniz kucukse hafif olması da sizin icin problem değilse 220 TL'ye değer. Bu arada BİM savaşından galip gelsemde elim buyuk olduğu icin ve belirttiğim -ler sebebiyle yarın iade edeceğim.