Ferhat Gocer’in, “Kalbe Kiralık Aşklar” albumune adını da veren şarkısının klibi tamamlandı. Şarkının soz ve muziği, yakın zamanda kanser hastalığına yenik duşen Birdal Gok’e, duzenlemesi ise Haluk Kurosman’a ait.

Gocer, bu klibi Birdal Gok’e adadı

Birdal Gok’un Facebook sayfasındaki son paylaşımı da Gocer’in “Kalbe Kiralık Aşklar” albumuydu. Gok, duygu ve duşuncelerini belirten bir yazı paylaşmış ve şarkı ile ilgili şoyle yazmıştı; “ Bunca sene sonra bir hayalimin gercekleşmesi… İnsan ne hissedeceğini bilemiyor; en azından benim icin oyle oldu. Ustelik şarkım albumun isim şarkısı da olunca.” Birdal Gok, Gocer’in amator muzisyenlerin muzik sektoruyle buluşması amacıyla kurduğu "besteniyolla.com" platformundan unlu sanatcıya ulaşmıştı.

Ferhat Gocer, anlamlı klibi icin şu ifadeleri kullandı; “Şarkılarının dilden dile dolaşması, hep birlikte soylenmesi Birdal’ın en buyuk hayaliydi. Birdal’la, bu amansız hastalığıyla mucadele ederken tanıştım ve ona bu hayalini gercekleştireceğime dair soz verdim. Bu ve daha bir cok eşsiz şarkısını hem ben hem de diğer sanatcı dostlarımla paylaşarak, Birdal’ı şarkılarıyla yaşatacağım.”

Klibi tıklayıp izleyebilirsiniz.

karnaval