Rival 3 Wireless faremi sıfır ve faturalı olarak Kasım 2020'de 320 TL gibi komik bir fiyata satın aldım. Farenin kutusundan Rival 3 faremiz, USB dongleımız ve iki adet Duracell AAA OEM pil cıkmakta. SteelSeries her ne kadar cok kaliteli bir polimer kullandığını ifade etse de urun bana oldukca dayanıksız ve resmen leğen plastiği izlenimi verdi. Urunu tercih etmemin tek sebebi kablosuz ve uygun fiyata bulmuş olmamdır.
Şimdi urunun SteelSeries uzerinden arayuzune bakalım.
Ben burada urunun bize sunduğu ozelliklerden bahsetmeyeceğim. Değineceğim tek konu pil omru. Her tarafta boy boy +400 saat omur, +1 yıl omur; yok efendim, pil değiştirmeyi unutacaksınız! Yalanınızı yesinler...
Urunu aldığımdan beri ikinci pil değişimim ve ilk fotoğraftan goruneceği uzere o da bitmiş durumda. GP ReCyko Pro+ pil satın aldım, kargonun gelmesini bekliyorum. Urun +400 saat verebilir ancak 125 Hz veya Bluetooth kullanmak zorundasınız. Bunun yanında High-Efficiency modu aktifleştirip var olan tum RGB LED'leri kapatmalısınız. Bu şekilde +400 saat alabilirsiniz ancak bu şekilde fare kullanılmaz hale gelip 25 TL'lik dandik farelere donuşmekte, haberiniz olsun.
Alacak forumdaşlarım bunları goz onunde bulundursun. 1000 Hz ile LED bile acmadan en fazla 60-70 saat omur alırsınız en kaliteli AAA pil ile.
Saygılar.