merhaba arkadaşlar ;hikayemi uzun yazmayacağım .İstanbul da oturuyorum ve eşimde sperm sorunu var .Bir kere tup bebek denedik devlet hastanesinde maalesef duşukle sonuclandı.Ara ara sperm testi veriyoruz .Testimize yeni baktık sperm sayımız git gide duşuyor.
1. Test 8 milyon sperm %12 hareketlilik
2.test 2 milyon sperm %12 hareketlilik,marfoloji %1
3 .test 1 milyon sperm 0 hareketlilik ve lokosit goruldu yazıyor.(eşim cok ağladı)
Kızlar iyi bir urolog bulmamız lazım maddi acıdan deneme yanılma yoluyla yapmak mantıksız geliyor bana .Maddiyatımız yok borcumuzda var .Emre bakırcıoğluna gitmeyi duşunuyoruz .Muayenesi 400 tl gozume gelmez zaten ama burada okuduklarından anladığım kadarıyla bir tedavi vermiyor .Direk tup bebek diyor .Benim de kafam karıştı ya ,sizce ona mı gitsek bilen var mı? Tese ameliyatın da iyi diyorlar ama bizim zaten birazda olsa cıkışımız var .
Kızlar direk tup bebek dese bile onceden bir tedavi yapsa bize ;sonucta ben bir kere tup denedim ama duştu .Devlet hastanesinde raporlu yaptık belki laboratuvarı iyi değildi 8 yumurtadan bir tane dolleye Bildi .Bana da Emre bey derse tup bebek en azından tedavi edecek doktor ilac verecek doktor lazım .Kafam karıştı lutfen bu konularda bilgi sahibi olanları etiketleyin .Maddi manevi yıprandık .Bir kere daha duşuk yapmaktan o kadar korkuyorum ki ...