Oncelikle herkese merhaba bir hafta once aldığım televizyonun incelemesinden bahsedeceğim. Televizyonu Teknosa'dan aldım. Televizyon cok hoşuma gitti ve almaya karar verdim. Bile bile 32'' sectim monitor olarak kullanabileyim diye. Televizyon tam bir ideal monitor boyutunda yeni seri webos tv işletim sistemiyle geliyor, gercekten cok sade bir smart TV'si var. Ve smart tv'sinin en sevdiğim ozelliği ise HDMI kısayollarının smart tv menusune yollanabilir olması.

Gercekten fiyat performans acısından iyi bir TV. Sihirli kumada cıkmadı. Sihirli kumanda dert edilecek bir sorun değil cunku fiyatları duştu. 3D'si pasif gozluklerle geliyor, 2 tane cıktı. Samsung'un 3D sinden biraz fark var ama bu fiyata aktif konulamaz. Pc'de oyunlarda gercekten cok guzel performans veriyor ama masaustunde biraz cozunurluk duşuyor gibi oluyor. PS4'de gercekten iyi performas veriyor. Şimdilik bu kadar, ilerde gozlediğim deneyimlerle size iletmeye calışacağım.

TEKNİK OZELLİKLER:

3D:VarEkran Boyutu:32" / 81 CMCozunurluk (piksel):1920 x 1080HDMI Girişi:3 AdetScart:VarUSB Girişi:3 x USBWi-Fi:VarBoyutlar (GxDxY):731 x 484 x 207Smart TV:VarCozunurluk:FULL HD [TBODY] [/TBODY]
Ses Sistemi:Sanal Surround PlusDesteklenen Formatlar (USB):USB 32.0Girişler :PC Ses,HDMIMODEL:32LF650VTipiLCDUrun Tipi:LED TVKulaklık Cıkışı:VarSes cıkış gucu(RMS) (W):20WKutu İceriği::1 kumanda 2pasif gozlukDahili Hd uydu alıcısı:webos işletim sistemi [TBODY] [/TBODY]
Artıları:
-Bu fiyata bu urun
-Pc de oyunlarda performans
-Tasarım (Gri Metal)

Eksileri:
-Kanal gecişleri Cok yavaş
-İşletim sistemi zayıf
-Kumada ışıksız

Urun Resimleri : (kendi resimlerimi yukleyemedim dosya buyuk uyarısı aldım)