Elimden geldiğince bir video cekmeye calıştım arkadaşlar. Videoda da izleyeceğiniz gibi coğu ayar en ust seviye acık. İşlemciye aşırı yuk bindiren Nufus yoğunluğu ve Mesafe uzaklığı gibi ayarlar en sonda.

Eğer daha fazla FPS almak isterseniz Post FX'i kısabilirsiniz biraz. Ben normalde ayarları biraz daha kısıp 50 FPS civarlarında oynamayı tercih ediyorum. 60 ve uzeri almak icin Nufus yoğunluğu ve Mesafe uzaklığını kısıp diğer ayarları oyle indirmeniz gerekir. Cimleri kısmamın tek sebebi MSAA acıkken cimleri yuksek ayarları aldığımız da cimlik alanlarda FPS'de duşuşler oluyor ve bu beni rahatsız ettiği icin cimleri duşuk ayarlara aldım.
Zaten MSAA 4x'te ve Doku kalitesi en yuksek'te olduğu icin cimler gayet iyi gozukuyor. Cimlerde FPS duşmesinin sebebi MSAA'dır. Onuda belirteyim.

Bu arada yakın zamanda FIFA 15 videosu da ekleyeceğim. FIFA 15'te de oluşan darboğazı da ince bir ayarla halledebiliyoruz. Bunu da belirtmekte fayda var. Universite sınavım dolayısıyla zamanım olmuyor bu video biraz gecikebilir.

Monitorum normalde 1440x900 cozunurluktedir.
DSR ile cozunurluk 1920x1200 yapılmıştır.

Okuyan herkese teşekkur ederim. İyi seyirler , iyi sosyaller.

Videoda kullanılar sistem;
MSI Z97 PC Mate
EVGA GTX 960 2GB
Pentium G3258 İşlemci (1.2V ile 4.5Ghz O.C)
Hyper 212 Evo İşlemci Soğutucu
Corsair LS 240GB SSD
GSkill 4x2 1600 CL9 Mhz RAM