Kulaklık - Frekans aralığı: 10 - 28.000 Hz
- Empedans: 32 Ohm
- [email protected], 1Vrms: 112 dB
- Kablo uzunluğu: 1,0 m + 2,0 m = 3,0 m / 9,84 ft.
Mikrofon - Frekans aralığı: 50 - 16.000 Hz
- Pick up pattern: Uni-directional
- Hassasiyet: -38 dB
Kulaklığın fotoğrafları. Kutu:
Kutu iceriği : Uzatma kablosu, garanti belgesi vb.
Turuncu yanan ışıklarının gece gorunuşu.
Kulaklığın sitesinden indirilen yazılım ile kulaklığın equalizer ayarlarını yapabiliyorsunuz. Muzik, performans gibi bircok ayarı kendiniz yapabilirsiniz. Bass oranını arttırıp azaltmanızda mumkun.
Programdan kulaklığın ışığı da ayarlanabiliyor. Sureli yanma, goz kırpma efekti (yanıp-sonme), muzigin ritmine gore yanıp sonme gibi secenekler mevcut. Yanıp-sonme hızını ve ışığın belirginliğini de ayarlanabiliyor. Dilerseniz ışığı tamamen kapatabilirsiniz de.
Oyun değerlendirmesi -Konfor acısından mukemmel bir kulaklık. Deneme amaclı 3-4 saat oyun oynamama rağmen kulağımda en ufak rahatsızlık hissetmedim. Kulak yastıkları cok yumuşak bir malzemeden uretilmiş.
- BF4 ve CS:GO da kulaklığı test etme fırsatım oldu. BF4'te daha once hic duymadığım sesleri duyabilmek beni mutlu etti. Ozellikle patlama sesleri beni cok etkiledi diyebilirim. CS:GO da adım seslerini cok net duyabiliyorsunuz. Mikrofonu sesi karşı tarafa net bir şekilde iletebiliyor. Oyun ici konuşmalarda arkadaşlarım sesin gayet net geldiğini belirttiler. Tam anlamıyla bir oyun kulaklığı.
Muzik değerlendirmesi Kulaklık oyun haricinde muzik konusunda da gayet iyi iş cıkarıyor. Ozellikle kendi sevdiğim: trap, rap, bass ağırlıklı muziklerde kulaklığın performansını cok beğendim. Bass duzeyi tatmin edici duzeyde. Kulaklığın tizleri de iyi. Muzik testlerimde kulaklığın ses duzeyi %65-70 seviyelerindeydi, cok yuksek ve guclu bir ses alabiliyorsunuz. Ses duzeyini %100'e yukseltseniz bile seslerde bir bozulma olmuyor. Tabi kulaklarınız bu sese dayanabilirse.
Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir kulaklık. Alacaklara tavsiye ederim.