Forumdaki vatandaşların onerisiyle aldığım bir urun, beğendiğim ve beğenmediğim taraflar olsa da genel olarak beğendiğimi soyleyebilirim. Kulaklığı daha bugun kullanmaya başladım ancak kulaklığı cozduğumu soyleyebilirim, hazırsanız incelemeye gecelim. Fazla uzun ve detaylı olmayacak. Kısa keseceğim.
Malzeme Kalitesi Fiyatına gore gayet iyi olduğunu soyleyebilirim, malzemeyi elleyerek anlayamama gibi bir sorunum var ancak kaliteli ve sert bir plastikten yapılmış gibi duruyor. Duşme gibi durumlara dayanır diye duşunuyorum, ayrıca kulaklık mikrofon ve hoparlor olmak uzere cift jak girişi ile calışıyor. Bu sayede telefonda ve tablette de kullanabiliyoruz kulaklığı ancak hem mikrofonu hem hoparloru aynı anda kullanamıyoruz, onun icin donuşturucu lazım.
Rahatlık Kulaklık biraz kucuk ancak kulaklığı uzatmaya yarayan aparatı kullandığım zaman kafama tam oturuyor, kafanız ortalamanın ustundeyse sığmayalabilir veya rahat edemeyebilirsiniz. Kafa bolumunun ustunde bulunan silikon beni biraz rahatsız etti ancak zamanla yumuşayacağını bildiğim icin fazla onemsemiyorum.
Mikrofon Kalitesi Bu fiyata bu mikrofon kalitesi cidden ust duzey, cızırtı yok ve dış sesleri gecirmiyor. Esneklik seviyesi yeterli ancak keşke mikrofondan kısıp ses kalitesine onem verselerdi, nedenini şimdi anlayacaksınız.
Ses Kalitesi Kulaklığın en buyuk ve tek sorununun ses kalitesinin, ses seviyesinin bass seviyesinin ve 7.1 ozelliğinin zayıf oluşu, ilk aldığım zaman uzulmuştum ve hayal kırıklığına uğramıştım ancak alışırım gibime geliyor. Hatta burada konu acmıştım bununla ilgili ancak ne yazık ki cevap gelmedi.

Sharkoon Rush ER3 ses az geliyor Kulaklık guzel, biraz kucuk ama tam kafama oturuyor. Ancak sesi kısık gibi, kontrol noktasından sesi sonuna kadar dayamayınca az ve sanki boğuk bir ses geliyor. Ayrıca ses seviyesi duşuk gibi, 100 TL'ye aldığım kulak ici KZ edx 1dd bile bundan daha fazla ve daha iyi ses veriyordu sanırım...
www.technopat.net

Baktım konuya cevap gelmedi, ben de kulaklığı aldığım linkten yorumlara baktım ve birkac kişinin de bu durumdan şikayetci olduğunu gordum. Yani bana ozel bir durum yoktu ortada.

Sharkoon RUSH-ER3-BLACK ER3 Bilgisayar Kulaklığı, Siyah: Amazon.com.tr Sharkoon RUSH-ER3-BLACK ER3 Bilgisayar Kulaklığı, Siyah: Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr

Kutu ve Urun Gorselleri

Kulaklığın siyah ve beyaz olmak uzere iki renk seceneği var, ben siyah olanını aldım.

Kablo cok da kaliteli durmuyor, hafif orgulu ancak az da olsa birbirlerine dolanıyor.

Not: Gorselde kasa fanı yanmıyor gibi gozukuyor ancak yanıyor, merak etmeyin yani
Sonuc Ben urunu soylendiği kadar iyi bulmadım, malzeme kalitesine onem veriyorsanız alabilirsiniz ancak ses kalitesine onem veriyorsanız onermem. Yurtdışı fiyatını tam bilmiyorum ancak 30 birimi gecmese gerek, yurtdışı fiyatı uygun ve hakediyor ancak Turkiye fiyatı (145 TL) tartışılır. Aynı fiyata Rampage falan alsanız ses kalitesi daha iyi olur muhtemelen ancak malzeme kalitesi daha kotu olur ve kısa omurlu olabilir.