Urunu Hepsiburada uzerinden 2077 TL bir ucretle aldım.
Olu piksel cıkmadığı icin mutluyum.
Urunde bir kere dyac kullanılmaz cunku actığınız anda parlaklık %60 azalıyor. Belki gece karanlık bir odada ama hic sanmıyorum.
Urunun TN panel kalitesi cok iyi renkler canlı ben daha once birkac sene once BenQ RL2455'Ti sanırım o ekrandan almıştım sağdan bakınca yumurta sarısı gibi gozukuyordu, tabii on bakışta sorun yoktu ama bu ekranda sağdan baktığınızda da oyle cok aşırı bir sarılık yok. Yandan bakınca da renkler gayet iyi.
Hatta gamer1 ayarı ile YouTube'da videolar cok guzel gorunuyor. Canlı ve rengarenk. Abartmayacağım bende Samsung VA panel vardı. IPS VA paneller cok kaliteli goruntu verir. Bu monitorde o kadar kaliteli goruntu veriyor diyebilirim. İzlerken zevk aldım.
Işık sızması falan yok TN panel olduğu icin.
Asansor şeklinde ekranı yukarı aşağı rahatca kızakla kaydırabiliyorsunuz. Mukemmel bir şey.
Urunde her şey otomatik. Direk profiller var hazır ayarlar ben gamer1 ayarını kullanıyorum gayet guzel.
Cihaz ısınmıyor.
Ama ayarı vardır ekranlarda bunu zaten High ayarda kullanmalıyız Premium getirince cok berbat oluyor.
Fiyatı icin alınır mı kesin alınır. Bugun BİM'den ekran alsanız en az 1300 odersiniz ki her 144 Hz paneli kaliteli değil.
2 el monitorleri bile 1000 TL ucretlerle satıyorlar dolayısıyla ucreti hak ettiğini duşunuyorum.
3 sene garanti var.

Tek kotu yanı ses cıkışına az ses veriyor bu cidden kotu.
Ben ekranı bilgisayarıma display kablosundan bağladım ve oyunları kulak ici kulaklıkla oynuyorum. Kulak ici kulaklığımı monitore bağladığımda monitor ayarlarında headphone ayarı var. Bu ayar %50 ile geliyor. Yani ses gucu. Bunu %100 yapsam da ses az. Ancak evde televizyon acık değilse sessizse oynanabilir.

Bende Samsung 75 Hz ekran vardı. Onda bir ses vardı kulak zarımı patlatacak kadardı. Ne oyunlarda ne videolarda son ses acabilirdim.
Bu biraz sorun o yuzden bir kulaklık alıp 2 metre uzunluk ile kasaya bağlamanız gerekiyor. Benim kasam biraz uzakta. O yuzden sesin daha fazla olmasını isterdim.

Ses konusunda BenQ ekran kullananlar konuya dahil olabilir. Ses seviyesi yuksek olsa harika olacaktı.

İlk başlarda bu sorun sadece bende mi diye duşundum ama Reddit'te 2020 yılında acılan 1-2 konu gordum. Hatalı gurun olduğunu sanmıyorum. Fiyata gore iyi bir urun.

Sorunuz olursa cevaplarım.