Oncelikle Medimarkt'tan aldığımda urunun korunması icin gayet guzel hava poşetleri ve buyuk bir kutuyla karşılaştım boyle yapmaları acıkcası beni bayağı tatmin etti. Kutu da hasar yoktu. Bilgisayar icinden cıkan hoparlor ve mikrofon ayırıcısı aparatı ile birlikte taktığımda ilk calışmadı kulaklığım (neden ben de bilmiyorum). Sonra telefonumda deneyeyim dedim ve telefonumda calıştı. Bilgisayarımı kapattım tekrar actım falan kendiliğinden duzeldi.

Urunun kalitesine gelirsek, biraz hassas davranmak gerek kırılma ihtimali duşuk de olsa bile var. SteelSeries Artics 3'ten buna gectiğimde bir performans kaybı yaşamadım ustune daha bir kaliteli yumuşak hafif geldi. Kulağımı terletmiyor. Full seste bası cok tatmin edici harbiden kulak mememi titretiyor. Bu fiyata 7.1'li oyuncu kulaklıkları elbette bulabilirdim ama dışarda kullanmak icinde musait.

Hem hoş hem kaliteli mikrofonunu herkes kotuluyor ama ben gayet de memnun kaldım. Sonucta bundan muzik yapmayacağız, sesimizi akıcı bir şekilde karşı tarafa iletebiliyorsa bence yeterli. Kulaklığın mikrofonu cıktığı icin ve tasarımı oyuncu kulaklığı gibi durmuyor haliyle dışarda gayet rahatlıkla kullanılabilir. Ben yeşil modelini aldım cok hoş bir rengi var fakat biraz ilgi cektiğini soyleyebilirim. Kulak pedleri ve kafa ustu pedi gayet yeteri yumuşaklıklarda ben sevdim. Sevmediğim yanları ise biraz daha kablosu uzun olabilirdi. (Artics 3 kullanıcıları beni anladı , 2-3 metre kablo yolluyorlar sağ olsun )