Selamlar, bugun sizlere Logitech'in acıkcası en cok beğendiğim modellerden G102'nin uzun kullanım testini paylaşacağım.

Mouse nin guzel yanlarından başlarsak kucuk veya orta boyuta ki eller icin gayet uygun. Mouse acıkcası tam ele oturuyor. Bu konuda benden tam puan aldı diyebilirim. 4 makro tuşu olmaması acıkcası kotu olmuş. 2 tane makro tuşu var sadece.

Mouse yi 2 senedir kullanıyorum ve bu seneler boyunca asla yarı yolda bırakmadı beni. Tuşların da hicbir sorun yok ilk gun aldığım gibi hicbir basmamazlık gibi sorunları yok. Ornek vermek gerekirse G300S'de kullandım ve tuşları 1 sene icerisin de sıkıntı yapmaya başlamıştı.

Cihazın dostlarım gayet kullanışlı ve ayarlarını yapabileceğimiz bir programı var. Bu program icerisinde renklendirmesini, makrolarını veya DPI ayarlarınızı yapabilirsiniz. Hatta renklendirmesini değiştiren modlar da var ancak ben kurmayı beceremedim.

İndirmek isteyenler icin link: Logitech G HUB Gelişmiş Oyun Yazılımı, RGB ve Oyun Profilleri

Şimdi sonlara doğru gelirsek cihaz bence alınabilecek F/P urunlerden birisi. Ben zamanın da 120 TL'ye almıştım şu an fiyatı 180 TL acıkcası bazı urunler gibi aşırı fiyat farkı yok 2 sene onceki hali ile. Bu butcelerde F/P urun arayan dostlarıma kesinlikle oneririm. Bir eksisi yok dediğim gibi 4 makro tuşu olsaymış daha iyiydi ancak oda eksik olsun. Hayatım da cidden boyle kusursuz mouse gormedim.