Merhabalar, internette pek fazla incelemesi bulunmayan 275r airflow modelinin incelemesini yazmak istedim.

Malzeme kalitesi: cok ust duzey bir malzeme kalitesi olduğunu soyleyemeyeceğim. Tornavida işlemlerinde bazı yerlerinden surtunmeden dolayı cizilince altından metal kendi rengini verdi. Onun dışında malzeme kalitesi ortalamanın uzerinde.

Pratiklik: kablo yonetimi acısından gayet beğendim. Alan biraz dar ama işi biliyorsanız ustesinden gelebilirsiniz. Disk kızakları ve SSD cerceveleri kablo yonetimine oldukca fazla katkı sağlıyor.

Havalandırma: acıkcası bu kadar havadar olabileceğini duşunmuyordum. Eski Full mesh kasamla arasında 10-15 derece arası soğutma farkı var. Tabii ayrı olarak kullandığım fanlarında etkisi olabilir, lakin kasanın havadar olduğu gerceğini değiştirmez.

Artılar: on taraftaki kapak gorsellik acısından guzel bir goruntu sağlanırken aynı zamanda hava akışını kesinlikle engellemiyor. On taraftaki toz filtresinin manyetik ve cıkarılabilir olması epey guzel kolaylık sağlıyor. Ust tarafa 2 adet 140mm fan takma şansınız var. Kablo kanallarında bulunan silikon guzel bir goruntu ve kablo yonetimi sağlıyor.

eksiler: temperli camın cıkartılıp takılması tam bir işkence. Ne duzgunce cıkıyor ne de kolayca takılabiliyor. Cıkartıldıktan sonra takılması icin resmen camı kastırmanız gerekli. Bu da epey zorluk yaşatıyor. HDD LED bağlantısı bu kasa uzerinde yok. Olması bir şeyi değiştirmezdi ama yine de olsa iyi olurdu. Yanında fan coklayıcı verilmemesi bence bir eksi. 649TL eder mi evet kesinlikle eder.
Her guzelin kusuru vardır diyerek incelemesini bitirelim. Teşekkurler.