Klavyeyi gecen hafta aldım ve biraz kendi deneyimlerimle biraz da yaptığım araştırmalarla bir inceleme hazırladım. Amacım almayı duşunen kişilerin aklında az da olsa fikir oluşması, keyifli okumalar.
Neden bu klavyeyi tercih ettim?
Bu klavyeyi tercih etmemin birinci sebebi kırmızı switch olarak 300 lira butce icin başka bir alternatif olmaması. Biraz puan tuttu geldik gibi oldu acıkcası
Kutu İceriği:
Kutu iceriği gercekten bu butce icin mukemmeldi. Ozellikler farklı turde yedek switch bulundurması gercekten ekstra bir durum. Kutu iceriği olarak duşuk butce icin cok avantajlı diyebilirim. Aşağıdaki gorselde gozukmeyen bir sticker da geldi fakat nerede olduğunu bulamadım.
Klavye kullanımı:
Klavye Outemu kırmızı switch olduğu icin tok bir sese sahip, daktilo havası veriyor diyebilirim. Ne yazık ki bu butcedeki coğu klavyede olan bir yay sesi mevcut. Her tuşta belirgin bir ses gelmese de ilerde artacağını duşunuyorum. Tepkime suresi oldukca hızlı, klavyeyi aldığımdan beri oyun ici reflekslerimde bir gelişme olduğunu fark ettim.
Enter tuşunun kucuk olmaması gercekten guzel. Fonksiyon tuşuyla bazı multimedya ayarlarını yapabiliyorsunuz. Ayriyeten Windows ve WASD tuşları da kilitlenebiliyor.
Malzeme kalitesi ise fena değil, urunun sitesinde ucak sınıfı aluminyum yazıyor fakat oyle bir durum yok. Yine de sağlam hissettirdiğini soyleyebilirim.
Klavyenin ondan fazla ışık modu var, bazı oyunlar icin ozel renk efektleri verilmesi cok hoşuma gitti. Ayrıca parlaklıklarını arttırıp kısabiliyor ve animasyon hızlarını ayarlayabiliyorsunuz.
Sonuc olarak:
Genel olarak klavyeyi beğendim. Dediğim gibi 300 liraya pek bir alternatif olmamasına rağmen gerek kutu iceriği, malzeme kalitesi, hot swappable olması tatmin edici. TKL olması kimileri icin rahatsız edici olabilir fakat benim icin pek bir sorun olmadı. Aynı şekilde RGB olmaması da eksi olarak sayılabilir ama bu butce icin normal diyebilirim. Sonuc olarak alınabilecek bir klavye, sorunuz olursa memnuniyetle yanıtlarım. Aşağıya urunun kendi sitesini ve yabancı dilde olan incelemesini bırakıyorum. Okuduğunuz icin teşekkur ederim.
Surprizbozan: Yabancı dilde olan bir inceleme videosu
Surprizbozan: Urunun sitesi

Redragon K552-R KUMARA RAINBOW RGB Backlit Mechanical Gaming Keyboard Redragon K552-R KUMARA RAINBOW RGBBacklit Mechanical Gaming Keyboard Compact 87-keys Space Saving Design, frees up workspace on your desk without sacrificing performance! Delivering Pro Features in a Compact 87-keys space-saving design at a serious affordable value!The Redragon K552...