Merhabalar.

Bu konuda yaklaşık 6 aydır kullandığım GamePower Ursa ile yaşadığım her şeyi anlatacağım. Vaktinizi calmadan direkt konuya giriyorum.

Oncelikle ilk soyleyeceğim şey, bu urunde cift tıklama, tıklamama, takılma, LED'lerin yanmaması gibi hicbir teknik sorunla karşılaşmadım.

1- Soyulma Sorunu​Bu urunun tercih etme sebeplerimden birisi mat kaplamaya sahip olmasıydı. Tabii bu mat kaplamanın vasat kalitede olduğunu bilmiyordum.

Fareyi aldıktan bir kac ay sonra sol tıkın uzerinde bir soyulma oldu. İlk başlarda cok rahatsız etmiyordu. Ancak bu soyulma zamanla buyudu ve ışık sızdıracak kadar genişledi.

Diğer soyulmalar ise farenin arka tarafında oldu.

Bir kac tane daha ufak tefek soyulmalar var.

2- Tuşların Sert Olması​Acıkcası bu tam olarak bir sorun sayılır mı bilmiyorum, biraz da kişisel bir şey. GamePower Ursa'da Omron Switch'ler var. Daha once Omron Switch'lere sahip bir cok
fare kullandım ama hicbiri bu kadar sert değildi. Oyun zevkinizi engelleyecek kadar sert değil ama daha yumuşak olması gerekirdi.

Yaşadığım soyulma sorunundan dolayı urunu garantiye gondermek istedim ve garantiyi sağlayan firmaya mail attım. Benim icin ozel kargo kodu oluşturup değişim yapacaklarını soylediler ama ben urunu yollamaya fırsat bulamadım. Garanti olarak iyi olduklarını soyleyebiliriz.

Bunlar haricinde yaşadığım ciddi bir sorun yok. Şimdi şu soruya bir cevap verelim; GamePower Ursa alınır mı?
Cevap: Alınmaz.

GamePower Ursa fiyatına bu tarz sorunları yaşamayacağınız alternatifler var, onları tercih etmeniz cok daha iyi olacaktır.

Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

(Fiyatı sık sık duşuyor.)

Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Bloody T6 Winner Multi Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce Bloody T6 Winner Multi Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakce'de piyasadaki tum fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com

Urun hakkında başka bir sorunuz varsa sormaktan cekinmeyin, iyi forumlar.