İyi forumlar arkadaşlar, bu yazımda size banggood uzerinden almış olduğum anne Pro 2 klavyenin bir incelemesini yazacağım. (ilk incelemem olduğu icin illa hatalarım olacaktır lutfen kusuruma bakmayın.)
İlk olarak alışveriş surecimden bahsetmek istiyorum:

-Tax Free kargo seceneği ile aldım ve 11 Ocak'ta verdiğim sipariş 20 Ocak gunu teslim edildi, gayet memnun kaldım.

Kutu ve kutu iceriği:

-Kutuda gorduğunuz gibi kucuk ezilmeler var kargo surecinden dolayı. Zaten boyle bir şey bekliyordum. Ancak klavye gayet sağlam geldi.
-Paketin icinde bizi ilk klavye karşılıyor, ardından guzel bir keycap puller, renkli keycapler, kirmizi Type-C kablo ve kullanma kılavuzu geliyor.
İlk izlenimlerim ve ışıkları:
-Oncelikle bunu soylemek istiyorum ki bu benim ilk mekanik klavyem ve parmaklarım adeta mutluluktan kendi kendine basıyor tuşlara.
-Klavyede gateron brown Switch'ler mevcut ve hissiyat ile sesi gercekten aşırı hoşuma gitti.
-Rgb konusunda ise, ışıklar gercekten cok parlak ve RGB efektleri cok kaliteli geliyor goze. Mesela renk gecişleri falan cok yumuşak goze hitap ediyor. Hem ışık acıkken hem de kapalıyken fotoğraf ekledim.

-Klavye genel olarak cok kaliteli bunu soyleyebilirim. Malzeme kaltesi falan 10 numara. Tuşlar zaten double shot pbt soz soylemeye gerek yok.
-Font gayet sade ve şık duruyor ayrıca tuşların fonksiyon tuşlarıyla birlikte basınca ne işe yaradığı tuşun ustunde değil altında yazıyor ve goruntu kirliliği olmuyor.

Artılar.
-Parlak ışıklar.
-Kaliteli ve kafamıza gore duzenleyebildiğimiz efektler.
-Sade kullanışlı yazılım.
-Ust duzey malzeme kalitesi.
-Kutu iceriği.
-Kablolu/Kablosuz kullanım ozgurluğu.
-Double shot pbt keycapler.
-Type C girişli olması.
-2 farklı renk ve 3 farklı Switch markası seceneği.

Eksiler.
-Yukseltme ayaklarının olmaması.
-İcinden kablosuz kullanım icin bir dongle cıkmasını isterdim.
-Kablosunun kırmızı renk olması.
Son sozlerim:
-Klavyeyi bir gundur kullanıyorum ve bence fiyatını hak ediyor tabii kurlar bu kadar yuksek olmasa cok daha avantajlı olbilir. %60 ve kaliteli bir klavye istiyorsanız değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Sorularınız varsa lutfen sorun. İncelemeyi bilerek kısa tuttum zaten YouTube'den cok detaylı videolara ulaşabilirsiniz. İyi gunler dilerim.