Kutu iceriği olarak bir sayfalık montaj kılavuzu, 3 adet cizilme onleyici sunger, 220 milimetrelik (biraz daha kısa olsa da olurmuş) 90 derece donuşlu riser kablo ve dikey montaj braketi geliyor. Kutunun ici olduğu gibi kopukten, o yonuyle gayet iyi.
Parcalar: (sungerlerin yanındaki 3 vida riser kabloyu brakete vidalamak icin, birisi yedek.
Montajı sırasında zorlandığım iki nokta oldu. Birincisi yukarıda da dediğim gibi 220mm kablo benim kasam (P360a) icin uzun geldi, biraz bukmeyle uğraşmak zorunda kaldım. 150mm olsa da olurmuş ama 150mm olarak sadece flatline var, yani ucu 90 derece dondurulmuş değil. İkincisi ise kasadaki ekran kartı kabloları icin acılmış yer biraz kucuk, eğer benimki gibi 2 kablodan 4 tane 6+2 pin veren guc kaynağınız varsa ikincileri cıkartmak biraz zaman alabiliyor.
Fotoğrafta gozukmuyorlar ama ikincileri arkada sıkıştırdım, kablolama acısından ekran kartının arkası şu an savaş alanı gibi muhtemelen
Sistemin son hali:
Sıcaklık olarak ben şahsen pek bir fark hissetmedim. Zaten kart 65 derece bile olmadığı icin hissetseydim de farkı olmazdı. Şimdi ise gelelim dikey montajın artı ve eksilerine.
Artıları:
- Goruntu olarak kesinlikle cok guzel yapıyor.
- PCI slotları yerine braket geldiği icin kasanın kendi desteği olması durumundaki gibi camla fanlar arasına 1mm değil, bayağı mesafe var.
- Fiyatına gore kalitesi iyi, ozellikle kablosu cok iyi.
- Anakartınızda RGB yoksa veya alta takılan yığınla kablo varsa hepsini gizlediği icin goruntuye katkıda bulunuyor.
- Ekran kartının ağırlığını soketten alıyor.
Eksileri:
- Kablosu birazcık daha kısa olabilirmiş.
- Sunger sanki biraz daha kalın olabilirmiş cunku fotoğrafta gorulduğu gibi altına soket koruyucu koyarak duzledim, ancak bu benim montaj hatam da olabilir o yuzden kesin bir şey diyemiyorum.
Genel olarak Phanteks kasanız varsa ve stokta bulabilirseniz duşunmeden alın diyeceğim bir şey. Sadece goruntusu bile yeter