Kısa cevap hayır. Uzun cevabı isteyenler icin ise artıları ve eksileri ile nedenlerini aşağıda bulabilirsiniz.

Artıları:
-Malzeme kalitesi iyi.
-Tutuşu guzel (urunun şekli ve boyutu iyi tasarlanmış)
-Tuşları tok, analogları hassas.
- Telefonunuza da bağlayabiliyorsunuz.
-Kablolu mod ile PC'de butun oyunlar kolu otomatik algıladı.
-Bluetooth modu Android cihazlarda cok iyi calışıyor.

Eksileri:
-Bluetooth modunda tetikler duğme olarak tanımlanıyor, yani bu ne demek bu cihazı Bluetooth'lu olarak PC'ye bağladığınızda (ki gercekten cok zor nedeni bir alt maddede) aracınıza yarım gaz veremiyorsunuz klavyede "w" tuşuna basmak ile aynı mantığa geliyor.
-Cihazı Bluetooth modunda PC'ye bağladınız zaman klavye mouse olarak oncelikli tanımlandığı icin gamepad modu kendi başına calışmıyor, Xbox360ce gibi ek uygulamalar kullanmanız gerekiyor ki tavsiye etmiyorum bazı oyunlar banlayabiliyor(cok duşuk bir ihtimal bu olay. GTA Online'daki ban dalgalarına yakalanırsanız oluyor genelde) bağlasanız bile bilgisayarınız tetikleri duğme olarak atıyorlar ki bu da bir onceki madde de soylediğim problemi ortaya cıkarıyor.
-Bluetooth modunda aynı zamanda start ve select tuşları sıklıkla basmıyor.
-Bluetooth ile klavye mouse modunda kullanmak isterseniz maalesef onu da yapamıyorsunuz, neden mi? Cunku tıklama tuşunu tetiğe atadığınız zaman (bir oyuncu olarak RT'yi ateş modu yapmayan var mı bilmiyorum ama ben yapmıyorum o yuzden lutfen ateş modunu başka tuşa ata demeyin) saniyede 100 kere falan tıklıyor ki sonuc olarak banlanabiliyorsunuz.
-Bluetooth ile bağlandığımda şoyle oluyor normalde Gamepad'i bir bilgisayara bağladığınızda oyun icindeki tuşlar değişir (yani menude geri don tuşunun yanında artık backspace yazmaz b yazar) bende bu tuşlar değişmedi yine "backspace" olarak kaldı ama sol analoğu hareket ettirince yine saniyede yuzlerce kere "backspace" ile "b" yazısı arasında gecip duruyor.

Şimdi Bluetooth modu ile oyun oynamanın imkansız olduğunu anladığımıza gore web sitesinde de onerdiği gibi Xinput'u kullanmak icin kablolu moda gecelim.
Bu arada bir hatırlatma notu cihaz PC'de Bluetooth ile kullanılmak uzere tasarlanmamış bir urun. O yuzden yukarıdaki sıkıntıların bircoğu zaten yanlış kullanımdan kaynaklı ama normalde Bluetooth'lu gamepadlerde boyle bir sıkıntı olmaz. Bu arada tetiklerin duğme olarak gozukmesi yani yarım tetik basamama Android'de de gecerli.

-Urunun lt ve RT tetikleri aynı eksen uzerindeler bu yuzden iki tuşa aynı anda basamıyorsunuz. Daha anlaşılabilir olmak icin ornek vermem gerekirse GTA'da teker yakamazsınız.
-Urunun yanında geen kablo sadece 1 metre ve bu da oyun oynama rahatığını bayağı bozuyor (ben televizyona laptopumu bağlayıp kanepeden oynuyorum normalde)
-Kablo o kadar sert ki oturtmak icin herkul olmalısınız, cıkartmak icin ise herkul bile yetersiz kalabilir.
-Urun şarj olurken yeşil ışığı yanıp sonuyor ve kablolu oynarken hep şarj olduğu icin ışığı hep yanıp sonuyor, bu da gece oyun oynamamı imkansız hale getiriyor cunku LED'i cok parlak ve gozumu rahatsız ediyor( evet tek bir LED gozumu rahatsız edecek kadar parlak)
-Her urunde olan urunun ici acılmasın diye konan garanti etiketi tam da cihaz ile birlikte gelen telefon tutacağının oturacağı vida deliğinin ustune yapıştırılmış, bu yuzden telefon tutacağını kullanmak demek garantinizinden vazgecmek demek oluyor (ki ben fark etmeden kullanmış bulundum).

Bu arada unutmadan onu da yazayim son maddede garantiniz gider dedim ama muşteri hizmetlerini arayıp sorunca bir şey olmaz onemli değil dediler. Yine de teknik servis isterse kullanıcı hatası deyip yollama hakkına sahip.

Son soz olarak urunun malzemesi cok kaliteli ve tatmin edici seviyede tasarımı cok iyi yapılmış fakat yazılımda patlak verilmiş. Ben şu an bu yazıya son sozu eklerken Monster beni aradı sorunlar hakkında konuştuk cok da guler yuzluyduler tekrardan ustune basarak garanti etiketi durumunun farkında olduklarını ve işlemleri bunu goz onunde bulundurarak yapacaklarını soylediler. Ayrıca kısa kablo ve yazılım konusuna da uretici firma hakkında geri donuş yapılacakmış. Bunlar iyi hoş olsa da tabii ki de aramanın sonu sizin probleminizi cozduk lutfen Şikayetvar'daki mesajınızı kaldırın oldu. Driver guncellemesi geldiği zaman Şikayetvar'dan mesajımı kaldırıp buradan da guncelleme yapacağım. Merak ettiğiniz bir sorunuz varsa da yazarsanız yardımcı olmaya calışırım.

Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-01-20 at 16.58.52 (1).jpeg 113,7 KB · Goruntuleme: 768

WhatsApp Image 2021-01-20 at 16.58.52 (2).jpeg 57,8 KB · Goruntuleme: 737

WhatsApp Image 2021-01-20 at 16.58.52.jpeg 102,3 KB · Goruntuleme: 629

WhatsApp Image 2021-01-20 at 16.58.53.jpeg 46,5 KB · Goruntuleme: 659