Aktif olarak 5-6 aydır kulaklığın kullanıcısıyım. Sizlerle uzun kullanım incelemesini yapacağız ve alınmaya değer olup olmadığını tartışacağız.

Fiyat

Ozelliklerine gore iyi bir fiyat etiketiyle gelen bu kulaklık 300 lira bandında bulunmaktadır. İndirimler takip edilerek 200-250 civarına alınabilir.

Tasarım Ozellikleri

Tasarım olarak buyuk kulaklık pedlerine sahip fakat kafaya değen ust kısım pek esnek değil. Bu sebeple kulaklığı esnetmeye calışınca kırılacakmış hissiyatı veriyor.

Kutu İceriği

Aşağıda bıraktığım resimden de yararlanarak kutu iceriğini gorebilirsiniz. Type-C bir şarj kablosu ile gelmesi yenilikci yapısını ortaya cıkartıyor. Aynı zaman da AUX kablosu ile gelmesi şarjı bitse bile kablolu kullanım sağlıyor. AUX kablosunun bir ozelliği daha ise Bluetooth ozelliği olmayan cihazlarda veya oyunlarda ses gecikmesi olmadan kullanılmaya olanak sağlaması.

Batarya ve Şarj Suresi

Geldik kulaklığın en cok one cıkan ozelliğine. 60 saate varan pil omru. Kulaklığı 3 haftada bir şarj etmek (kullanım suresine gore değişir.) yeterli oluyor. 5 dakika şarj ile 5 saat muzik dinleme olanağı sağlaması da onemli bir ozellik.

Oyun Deneyimi

Kulaklığı AUX kablosu ile bilgisayara bağlayıp CSGO'da test ettim. Ses gecikmesi ile karşılaşmadım ama bir oyuncu kulaklığı performansı da alamadım. Zaten boyle bir şey beklemek mantıksız olurdu. Ses kasma konusunda da tatminkar ve oynanabilir bir ses deneyimi sunuyor.

Mikrofon

Mikrofon konusunda kalitesinden emin değilim fakat şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.

Bas ve Ses Kalitesi

Ses olarak gayet temiz bir ses sunuyor. Bas kalitesine gelirsek(yanında bulunan duğme ile acıp kapatabiliyorsunuz.) beyniniz de hissedeceğiniz bir deneyim sunuyor.

Kulaklığın Kotu Ozellikleri

1. 2 saatlik kullanımdan sonra baş ağrısı yapıyor.

2. Kafaya değen ust kısım esnek değil kırılacakmış hissiyatı veriyor.

3. AUX kablosu ile bağlandığında bas ozelliği kullanılmıyor.

4. Amacınız sadece oyunsa alınmaz. Fakat oyun oynarım ve muzik dinliyorum diyorsanız tavsiye ederim.

İncelemem bu kadardı. Kafanıza takılan bir şey olursa yorumlar bolumunden sorabilirsiniz.

Dosya Ekleri anker.jpg 8,6 KB · Goruntuleme: 230