Buraya bunu buyuk bir heyecan ve mutlulukla yazıyorum. Bugun G Pro X'im geldi ve yaklaşık 2-3 saat (Burn-in suresi tamamlanmadı.) kullandım. Belki cok klişe olacak ama duymadığım sesleri duymaya başladım. Oncelikle 7.1'i sesi boğuyor ve kotuleştiriyor ki ben zaten bu kulaklığı 7.1 icin almadım. Stereo sesler G HUB yazılımından yaptığım birkac equalizer ayarı ile mukemmel netlik ve berraklıkta. Duşman konumlandırmasını daha tam net yapamıyorum o da benim harita bilmemem ve kulaklığa alışmamamla alakalı. Mikrofonuna zaten soylenecek laf yok. Bugun Discord'dayken arkadaşın biri ''Kanka studyoyu kurdun herhalde (Aklımda studyo kurmak vardı.) sesin cok temiz geliyor.'' dedi. Ben mikrofonu soyleyince cidden morali bozuldu. Kendisi Alpha S kullanıcısı ve mikrofonu cidden kotu G Pro X'e gore. Burn-in suresini aştığımda seslerin cok daha iyi oturacağını tahmin ediyorum. Bu arada başta mikrofon calışmadı sebebi kulaklığa giren jak 4 kademeli. Ciddi anlamda bastırarak ittirmek gerekiyor. Yazılımı mukemmel ve hazır on ayarlar cok iyi. Ses kalitesi de gayet guzel. Ben 1098 TL'ye aldım Hepsiburada'dan bence bu fiyatı bile hak ediyor. Ayrıca malzeme kalitesi (Ses kartının plastik kalitesi haric. Cidden sevmedim ama onun bile kablosu orgulu.) cok iyi. Kesinlikle cok esnek ve premium hissettiriyor. Kutu iceriği olarak da cok bonkor davranılmış. Bu arada kulaklığa bağlı olan ses kontrolcusunu kullanmadığımı farkettim. İyi ki Alpha S almamışım dedim cunku hem kullanmayacaktım hem de boş yere ağırlık yapacaktı. Bu arada kulaklığı almadan Cloud II deneyimleyebildim ve şunu soyleyebilirim ki; Cloud II konumlandırmada bir tık daha başarılı ama cok da fark ettirmiyor ve G Pro X'in mikrofonu bu acığı kapatıyor. Alpha S ile de ses kalitesi olarak cok bir fark yokmuş. Bunu da kulaklığı Alpha S olan ve kulaklığımı deneyen bir arkadaşım yorumladı. Sesi az diyenlere ithafen ben CS:GO'da AK-47 ile sıkmaya başlayınca kafam patlayacak gibi oluyor neresi az anlamadım. Son olarak Anker Q10 kullanırken ciddi baş ağrıları yaşıyordum ağırlığından. Bunu 3 saat aralıksız kullandım ve kafamda hissetmedim neredeyse. Mikrofonu gormesem kafamda unuturdum o derece diyorum. Bence kesinlikle alınabilir.