Oncelikle oyunun en cok eleştirilen noktaları optimizasyon sıkıntıları ve ceşitli buglardı. Ben 1.5 Patch'ini yaparak oynadım ve GTX 970 ile en yuksek ayarda hic takılma kasma olmadan aşırı derecede akıcı olarak oynadım. Eğer sizde oyunda takılmalar, buglar vb. varsa en son cıkan updateyi yapmanızı oneririm. Şimdi gecelim oyunun artı ve eksilerine;
Artılar
Butun yeni nesil oyunları Ultra ayarlarda gordum, ancak bu kadar iyi grafik sunan bir başka oyun daha gormedim. Oyunun grafikleri resmen insanı buyuluyor. Yenilikci dovuş sistemi. Serinin diğer oyunlarına gore daha akıcı bir oynanış yapısına sahip olması. Zevk veren suikast gorevleri. - Gorevlerde keskin nişancılar, zırhılılar ve alarm canları(başka askerlerin gelmesini sağlayan şey) olduğundan sizin taktik yapmanız gerekiyor ve bu da oyunun eğlencesini ve zevkini arttırıyor.
Eksiler
Maalesef oyunun optimizasyonu iyi değil. Patchlerle iyi duruma gelse de herkes 5.000 TL verip sistem toplayamıyor. Ben GTA 5'i High'da oynadığım eski bilgisayarımda AC: Unity'yi en duşuk ayarda kasmadan oynayamamıştım. Dovuşler cok zor. 5-10 kişinin arasına girdiğinizde bir şansınız kalmıyor. Onceki oyunlarda dovuş sistemi cok kolay diye şikayet edip duruyordum ancak bu oyunda da fazla zorlayıcı olmuş. Hic ilac kullanmadan bir gorevi 10-15 kişi oldurerek tamamlamanız imkansız gibi. Guncellemeleri yapmama rağmen bayağı bug gordum. Ayrıca dun bir boss savaşında oyunun tuşları gormeme bugu yuzunden başka bir arkadaşın savesini indirmek durumunda kaldım.
Genel Puanım
8.5
Arkadaşlar oynadığım oyunlar hakkında goruşlerimi belirtmemi istiyorsanız lutfen emeğimin karşılığı olarak mesajımı beğenin ki bende moral alıp oynadığım oyunları sizlerle paylaşayım.