Recep ve Ali beyler bu kartın incelemelerini yapmışlardı. Fakat kartı OC. ettiğimiz zaman performansının ne olacağına dair birşey yoktu. Ben de ufaktan buna değinmek istedim.
Recep ve Ali beylerin incelemerinin linklerinide paylaşıyorum farkın gorulmesi acısından.
MSI GTX 750Ti Twin Frozr Gaming İncelemesi - Technopat
GTX 750 Ti GTA 5 Performans Testi - Technopat
GTX 750 Ti ve Pentium G3258 GTA 5 Performansı - Technopat
Battlefield 4 testi:
Crysis 3 testi:
Buradakiler ise benim testlerim:
Mevcut sistem:
i7 5820k Msi x99s Gaming 7 Corsair 2400mhz 16gb (4x4) ddr4 ram Samsung 256gb 840 pro
GTA 5:
BATTLEFIELD 4:
Battlefield 4'te ilk ben ayarları gosterdim zannediyordum gostermemişim
Crysis 3:
TOMB RAİDER:
Ve kartın OC. değerleri:
Crysis 3, Tomb Raider vs gibi oyunlarla testler yaptıkca mesajı guncelleyeceğim. Upload hızım duşuk olduğu icin videoları Youtube upload etmek biraz suruyor, o yuzden kusura bakmayın.
Umarım bu kartı almayı duşunen veya almış olan arkadaşlara faydalı olur.
Not; bu karta sahip olan arkadaşlar, kartlarını OC. ederken direk benim değerlerime cıkartmayın.
Marka model aynı diye aynı değerlere cıkması soz konusu değil. Benimkinden fazlada olabilir duşukte kalabilir.
Yavaş yavaş arttırın ve her arttırmanızda oyunlarla test edin. Ne zamanki goruntude bozulmalar, oyun durduruldu hatası ve benzeri hatalar almaya başladığınız da kartın limitine ulaşmışsınız demektir. O vakit değerleri bir tık geriye alarak stabiliteye bakın oyunlardaki.