Oncelikle arkadaşlar bende cok fazla kadınlar kulubunde araştırma yaptım bazen umidimi yitirdim bazen de buradaki arkadaşlar bana umut oldu. 2 yıldır bebek duşunuyorduk ve doktora gittiğimizde bir problem olmadığını soyluyorlardı. Duzenli adet goruyordum. Fakat olmadı bir kez aşılama denedik başarısız oldu. Sonrasında Ozel hastaneye gittiğimde AMH testi yapıldı ve duşuk olduğu anlaşıldı. Tup bebekte bile başarı oranımın duşuk olduğu soylendi o yuzden yumurta gencleştirme PRP denilen uygulama yapılması gerektiği soylendi. 30 yaşındasın fakat 43 yaşındaki bir insanın yumurtalığı gibi diye doktor soyledi. Yıkıldım stresten hormonlarımın dengesi hepten şaştı. Fakat Samsun ’da Prof. Tayfun Alper var harika bir doktor ve beni cok rahatlattı. Bizim icin bir yumurta yeterli dedi. Tabiki tedavi surecinde cok inişler cıkışlar oldu. Son ana kadar doktor bana 1.5 yumurtan var dedi. O kadar iğneye rağmen 1 yumurta gelişmişti. O dollenecek mi ya da 5.gune ulaşabilecek miydi cok umitsizdim . Yumurta toplama gununde diğer yumurtanın da buyuduğunu iki yumurta toplandığı soylendi. Ve o ikisi de dollendi ve embriyo oldu hatta birini dondurduk diğerini transfer ettirdik. Bu surecte cok dua etmiştim. Şukurler olsun ki biz o bir yumurtanın peşine duşmuştuk Rabbim ikinciyi bile nasip etti. Transfer edilen yumurta da tuttu

İmkansız diye bir şey yok, hic bir zaman umitsizliğe kapılmayın. Ayrıca Amh duşuk olduğunda yumurta da kalitesiz diyorlardı fakat toplanan yumurta 5AA denilen en iyi kalitedeydi. Bir de transferin 7.gunu lekelenme gibi kanamam olmuştu. Kullandığım ilaclarımı bırakacaktım. Hemşiremi aradığımda sakın bırakmayın 10t.gunu bekleyip testi yapın dedi. Tabi ki ben olmadı yine emeklerimiz boşa gitti deyip kendimi salmıştım hic umidim yoktu. Sonuc pozitif cıkınca biz sevincten ağladık